ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

 

1/10/2016

 

Επειδή 3-4 συνάδελφοι αρέσκονται και δεν ξέρουν με τι άλλο να ασχοληθούν και θεωρούν ότι είναι οι σωτήρες των συνταξιούχων της ΕΣΤΑΜΕΔΕ και ότι αυτοί τα ξέρουν όλα, δηλώνω ότι όσα έπραξα για την ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας Αττικής το 2015 ήταν σύμφωνο με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΤΑΜΕΔΕ το Μάιο του 2015 που στο άρθρο 10 της σελ. 5 του πρακτικού της Γενικής Συνέλευσης αποφασίσαμε τα εξής:

«Να διαφυλάξουμε την αυτοτέλεια και να ισχυροποιήσουμε την Τράπεζα Αττικής να είναι κερδοφόρος προς όφελος των μελών του ΤΣΜΕΔΕ».

Πέραν τούτου, επειδή εγώ είμαι 10 χρόνια αφενός ως Πρόεδρος της ΕΣΤΑΜΕΔΕ και αφετέρου μέλος της Διοικούσης Επιτροπής του ΤΣΜΕΔΕ ως εκπρόσωπος των συνταξιούχων που εσείς με εκλέξατε και επειδή με την από 28/9/2016 δήλωσή μου προς όλους σας με θέμα «ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ATTICA BANK», δήλωσα τα πραγματικά γεγονότα της Τράπεζας Αττικής και σ’ αυτή τη δήλωση που αναφέρομαι και επικαλούμαι λέξη προς λέξη κατέληξα ότι οι Διοικήσεις του ΤΣΜΕΔΕ και του ΤΕΕ αποφάσισαν ότι η Τράπεζα της Ελλάδος είναι υπεύθυνη για το ό,τι έγινε στην Τράπεζα Αττικής και ζητάμε να κοινοποιηθεί άμεσα το πόρισμά της στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΣΜΕΔΕ και στην Διοίκηση του ΤΕΕ και αν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν εκεί που πρέπει. Εάν πρέπει να πάω φυλακή ότι ζημίωσα το ΤΣΜΕΔΕ ας μου γίνει μήνυση από τις αρμόδιες αρχές. Δεν με πειράζει ας πάω φυλακή, αλλά δεν ανέχομαι να με βρίζετε και να με απειλείτε 4-5 από σας σαν εκπρόσωπό σας στο Δ.Σ. του ΤΣΜΕΔΕ στο οποίο εσείς με βάλατε να σας εκπροσωπώ μέχρι το 2018.

Οι αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων και των Διοικητικών Συμβουλίων κατά το καταστατικό είναι ισχυρές και όποιος απειθαρχεί σ’ αυτές διαγράφεται με αιτιολογημένες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Να είστε πολύ προσεκτικοί από δω και πέρα .

Κατά τη γνώμη μου αυτή την περίοδο σας συνιστώ να πάτε στον ΕΦΚΑ και να διαμαρτυρηθείτε να μην μας κόψουν τις συντάξεις μας και πάρουν τα αποθεματικά μας και αφήστε την Τράπεζα Αττικής να βρει το δρόμο της.

Ας κερδίζατε τις εκλογές της 3/6/2016 και δεν έχω αντίρρηση να διοικήσετε εσείς το Σύλλογο και να μην με ξαναενοχλήσετε γιατί θα σας βρίσω άσχημα και χυδαία για να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ