Δευτέρα, Νοέμβριος 19, 2018

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

 

18/9/2016

 

Ο φίλος Κώστας Τζατζάνης είναι τελείως απαράδεκτος και προσπαθεί να επιβάλλει με τον τρόπο του τις ιδέες της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ τόσο στο ΔΣ της ΕΣΤΑΜΕΔΕ όσο και προς τα μέλη που έχουν εγγραφεί στην ΕΣΤΑΜΕΔΕ και περισσότερο στα 850 μέλη που έχουν e-mail.

Είναι ανεπίτρεπτο και δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα που χρησιμοποιεί τα e-mail των μελών και στέλνει συνθήματα της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ προς τα μέλη μας και γι αυτό το λόγο προτείνω στον Πρόεδρο να του απαγορεύσει τα e-mail και να χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προς τα μέλη.

Επίσης, δήθεν κάνει προτάσεις ότι ο Μακέδος και το Δ.Σ. του ΤΣΜΕΔΕ δεν είναι εντάξει απέναντι στους συνταξιούχους και μάλιστα απειλεί δημοσίως πράγμα το οποίο δεν είναι επιτρεπτό διότι δεν νομιμοποιείται με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΤΑΜΕΔΕ.

Εγώ σε περίπτωση που ο φίλος Κώστας Τζατζάνης ξαναστείλει e-mail ή και κάνει προτάσεις δημοσίως προς τα μέλη και απειλεί θα ζητήσω, σύμφωνα με το καταστατικό, μομφή κατ’ αυτού και να διαγραφεί από μέλος της ΕΣΤΑΜΕΔΕ και ας κάνει ένσταση σύμφωνα με το καταστατικό. Δεν μπορεί να συνεχίσει με τον τρόπο του να μας διαβάλει στα μέλη μας τα οποία μου τηλεφωνούν συνεχώς και ρωτούν τι συμβαίνει και για ποιο λόγο γίνονται αυτά τα πράγματα. Κατά τη γνώμη μου χρησιμοποιεί τα e-mail για δικούς του σκοπούς και όχι για τους σκοπούς της ΕΣΤΑΜΕΔΕ.

Επίσης, είμαι πολύ ανήσυχος διότι δεν έχει γίνει ακόμα η νομιμοποίηση της ΕΣΤΑΜΕΔΕ στην Τράπεζα Πειραιώς παρόλον που έχουν περάσει από τις 3/6/2016  τρεις μήνες και ούτε έχει γίνει και πρωτόκολλο παραλαβής και παράδοσης ταμείου από τον Καραπιστόλη στον Τσιβεριώτη και γι αυτό θα θέσω πάλι θέμα μομφής για όποιον είναι υπεύθυνος.

Αθανάσιος Φιλιππίδης

About Αθανάσιος Φιλιππίδης