ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

 

10/9/2016

 

Ο κ. Καραπάνος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε επί λέξει: «Ρε Θανάση, έμεινα έκπληκτος, τι είναι αυτά που έλεγε αυτός;». Του εξήγησα ότι δυστυχώς στο Σύλλογό μας έχει διεισδύσει η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ (ΚΚΕ) και προβάλλει τα συνθήματά του σε κάθε ομιλία του. Βέβαια, συνέχεια μας στενοχωρεί εμάς τους υπολοίπους με τη στάση του και ο κ. Καραπάνος μου είπε επίσης ότι ρεζιλεύει το Σύλλογό μας και ο ίδιος ο Καραπάνος δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ τέτοια κατάσταση στο Σύλλογό του.

Ένα είναι γεγονός κατά την άποψή μου: ότι γίναμε ρεζίλι των σκυλιών. Απογοητεύτηκαν οι καλεσμένοι μας, ακόμη και οι συνταξιούχοι Συμβολαιογράφοι και καλόν είναι να μην ξανακαλέσουμε άλλη φορά άλλους εκπροσώπους Συλλόγων συνταξιούχων διότι θα έχουμε πάλι τα ίδια αποτελέσματα.

Από όλη αυτή την υπόθεση κερδισμένοι είναι ο Τζατζάνης διότι του δίδεται η ευκαιρία να μιλήσει και να διαδώσει τον κομμουνισμό.

Επομένως, στη συγκέντρωση της 15ης Σεπτεμβρίου αν έρθουν πάλι οι συνάδελφοι εκπρόσωποι συνταξιούχων της ΠΕΣΥ και των Συμβολαιογράφων που είμαστε υποχρεωμένοι να τους δώσουμε το λόγο, πάλι θα ντροπιαστούμε. Γι αυτό νομίζω ότι πρέπει, με τη συνδρομή του Προέδρου που ξέρει κατάλληλα να χειρίζεται αυτό το θέμα, να απομονωθούν, κατά κάποιον τρόπο, όταν θα μιλήσουν τόσο ο Τζατζάνης όσο και οι φίλοι του και να διακόψει ο Πρόεδρος τους κομμουνιστές που θα λένε τα δικά τους και να τους αφαιρεί το λόγο διότι είναι εκτός θέματος.

 

Α. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ