ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ

ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ

Όλως τυχαία ο Μαρξ, ο Λένιν και ο Τρότσκυ ήσαν Χαζαροεβραίοι και μισθωτοί του Ρότσιλντ.

Όλως τυχαία επικεφαλής όλων των κομμουνιστικών κομμάτων στην Ευρώπη ήσαν Χαζαροεβραίοι.

Όλως τυχαία τα λεφτά στον Τρότσκυ τα έδωσαν οι Εβραίοι Τραπεζίτες της Αμερικής και τα λεφτά στον Λένιν τα έδωσαν οι Χαζαροεβραίοι Τραπεζίτες της Ευρώπης για να κάνουν την “επανάσταση” στην Ρωσία και να εγκαθιδρύσουν την “Δικτατορία του Προλεταριάτου” σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Μανιφέστο του Μαρξ, που στην πραγματικότητα ήταν η Δικτατορία του Χαζαροεβραϊκού Κομμουνιστικού Κόμματος των Μπολσεβίκων πάνω στους Ρώσους.

Όλως τυχαία ο Τρότσκυ με τον Λένιν δολοφόνησαν 40 εκατομμύρια Ρώσους, μόλις 10 εκατομμύρια παραπάνω από αυτούς που δολοφόνησε ο Στάλιν που ήταν επίσης όλως τυχαία Χαζαροεβραίος.

Όλως τυχαία, τον Τσάρο της Ρωσίας τον καθάρισαν μαζί με όλη την οικογένειά του, όπως δολοφόνησαν και τον πατέρα του πρίν από την “επανάσταση” γιατί τους το χρώσταγαν από παλιά.

Ο παππούς του τελευταίου Τσάρου είχε βοηθήσει τον Λίνκολν να νικήσει στον αμερικάνικο εμφύλιο και να απαλλάξει την Αμερική από τον Τοκογλυφικό Δανεισμό της Συμμορίας τυπώνοντας τα πράσινα δολάρια του αμερικανικού δημοσίου. Αυτό το πλήρωσε με μία σφαίρα στο κεφάλι. Ο Κέννεντυ που άρχισε να τυπώνει δολάρια του αμερικανικού δημοσίου το πλήρωσε με περισσότερες σφαίρες στο κεφάλι μέρα μεσημέρι και μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Όλα αυτά όμως είναι ελάχιστα μπροστά σ’ αυτά που έγιναν και γίνονται στον κόσμο τα τελευταία 500 χρόνια, όλως τυχαία…

By John Katsoulis