ΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (Η ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ )

ΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (Η ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ )

Η ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ 1 ΠΡΟΣ 5 ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ: 1. ΕΠΙΒΙΩΣΗ. 2. ΕΥΜΑΡΕΙΑ. 3. ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΨΥΧΙΣΜΟ ΚΑ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ.
Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΑΦΕΝΤΕΣ – ΔΟΥΛΟΙ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΛΟΙΦΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΦΕΝΤΕΣ – ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟΥΣ “ΠΟΛΙΤΕΣ” ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΑΦΕΝΤΕΣ – ΔΟΥΛΟΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΆΡΞΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ, ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ.
ΟΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ = ΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.160 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ.

ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΦΕΝΤΕΣ – ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ (ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ)

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΑΥΤΗ Η ΔΟΜΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ.
ΕΤΣΙ:
1. ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΛΩΝ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ.
2. ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΩΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.
3. ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΖΟΜΠΥ ΜΙΑΣ ή ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ.
4. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
5. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ, ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΥΠΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.

10454444_820312141364351_2822293075764211316_n

 

 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Η Ανθρώπινη Κατάσταση μέσα στην Χαβούζα της Πόρνης της Βαβυλώνας = του Τοκογλυφικού Νομισματικού Μηχανισμού.

           543734_469116159828803_221382648_n

 

Μέσα στην Χαβούζα της Πόρνης της Βαβυλώνας =Τοκογλυφικού Νομισματικού Μηχανισμού, δεν έχουν καμμία σημασία και οι πολιτικοί και οι ψηφοφόροι, καθώς και η ονομασία του Πολιτεύματος.

 

ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ κλπ.
ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ (ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΙΑΣ ΟΛΙΓΟΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ.
ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ κλπ., ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ.
ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ, ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.
Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

ΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ

Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΠΟΥΚΟΦΣΚΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
‘ΒΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ’

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑ ΜΙΑΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ:
‘ΒΡΕΣ ή ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ’.

ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΑΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΣΩΡΕΥΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ = ΣΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, (ΑΠΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟ), ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ:

Ο ΣΟΛΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ) Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.
Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 1/5 ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΚΑΙ
Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ ΣΑΝ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΟΙ ΟΒΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,
ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΩΡΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΦΗΜΕΡΗ ΕΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ, ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΛΟΓΩ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΥΛΙΚΟΥ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.

Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ή ΑΡΓΥΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΡΕΥΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΦΕΝΤΕΣ – ΔΟΥΛΟΙ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ (ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ).

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΤΕ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΦΕΝΤΕΣ – ΔΟΥΛΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΑΦΕΝΤΕΣ ή ΔΟΥΛΟΙ), ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΦΕΝΤΕΣ – ΔΟΥΛΟΙ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ή ΙΣΩΣ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ.

Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΕΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.

Η “ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ “ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ.
ΟΤΑΝ Η ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Η ανάπτυξη της Εθνικής μας Πραγματικής Οικονομίας απαιτεί:
1. Την έκδοση Εθνικού Νομίσματος απαλλαγμένου τόσο από τόκους όσο και από τα τυπωμένα χαρτιά της Συμμορίας που μας υποχρεώνει να τα δανειζόμαστε με τόκο για να ζήσουμε.
2. Τον απόλυτο και αποκλειστικό έλεγχο της έκδοσης και κυκλοφορίας του χρήματος από την Κοινωνία και την Πραγματική της Οικονομία.
3. Τον Ελληνικό Σχεδιασμό της Παιδείας, της Πληροφόρησης, της Ανάπτυξης και της Διαβίωσης των Ελλήνων.
Η έκδοση ενός Εθνικού Νομίσματος ελεγχόμενου στην ποσότητα και την κυκλοφορία του αποκλειστικά από την Ελληνική Κοινωνία και την Πραγματική Οικονομία της Ελλάδας είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη και προϋπόθεση για την αυτάρκεια, την λειτουργία και την ανάπτυξη του κράτους μας.
Το δολάριο και το ευρώ είναι κυριολεκτικά χαρτιά χωρίς καμμία αξία.
Γι’ αυτό ακριβώς ο Αραβικός Κόσμος θέλοντας να απαλλαγεί από αυτά έκανε κατάλληλες κινήσεις τις οποίες όμως πλήρωσε για την ώρα με πολύ αίμα, (Ιράκ, Αίγυπτος, Λιβύη κλπ.).

Αποτελεί σχεδιασμό της Συμμορίας η καταστροφή της Πραγματικής Οικονομίας του Κράτους μας, καθώς και κάθε Κράτους (Ευρώπης, Αμερικής κλπ.), προκειμένου τα Κράτη να μην είναι αυτάρκη, έτσι ώστε να εξαρτώνται γιά την επιβίωσή τους από το χρήμα που τυπώνει η Συμμορία η οποία συγχρόνως ελέγχει την Πραγματική Οικονομία κάθε κράτους και το Παγκόσμιο Εμπόριο.
Έτσι τα έθνη για να επιβιώσουν υποχρεούνται να λειτουργούν την Κοινωνία τους και την Πραγματική τους Οικονομία με το χρήμα χωρίς αντίκρυσμα που τυπώνει ανεξέλεγκτα η Συμμορία και με το οποίο τα δανείζει με υπέρογκους τόκους ληστεύοντας κάθε κράτος, καταστρέφοντας την Πραγματική του Οικονομία και εξαθλιώνοντας την κοινωνία τους.
Αυτό το Σύστημα της Τοκογλυφικής Οικονομίας, έχει ένα ωραιοποιημένο και ακαταλαβίστικο όνομα, λέγεται Παγκόσμιο Νομισματικό Σύστημα και η Συμμορία έχει φροντίσει όλα τα κράτη να διοικούνται από πράκτορές της.
Συγχρόνως όμως φροντίζει κυρίως:
1. Να Διαιρεί μέσω των κομμάτων τον πληθυσμό.
2. Να καταστρέφει την Αναλυτική Κριτική Σκέψη όλων μέσω της Αντιπαιδείας και του εργαλείου Μ.Μ.Ε. = Μαλάκυνση, Μαζοποίηση, Εξαπάτηση.
3. Να κάνει εχθρούς τους ανθρώπους μεταξύ τους, επιβάλλοντας το κυνήγι του χρήματος και την κοινωνική διαστρωμάτωση βάσει του χρήματος.

Πρώτη προϋπόθεση λοιπόν για την λύση του προβλήματος, είναι να εργαστούμε όλοι μαζί για να κάνουμε το Μνημόσυνο του Παγκόσμιου Νομισματικού Συστήματος της Συμμορίας.

ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΚΟ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ;

Το Σενάριο του Χρήματος της Τοκογλυφικής Ολιγαρχίας, είναι απλό και έχει μόνο μία αδυναμία.

Ποιό είναι το Σενάριο της Συμμορίας ;

1. Γίνεσαι ο αποκλειστικός ελεγκτής της έκδοσης και κυκλοφορίας του χρήματος χωρίς αξία.
Του χρήματος που οι άλλοι τυπώνουν με δικά τους έξοδα, αλλά που μόνο εσύ έχεις το αποκλειστικό δικαίωμα να το δανείζεις με τόκο σε Κράτη και Ιδιώτες προκειμένου να λειτουργούν την Κοινωνία τους και την Πραγματική τους Οικονομία.
Επίσης διατηρείς το αποκλειστικό δικαίωμα να κυκλοφορείς το χρήμα σε ότι ποσότητες γουστάρεις και σε βολεύει. Άλλωστε δεν σου κοστίζει τίποτα και μέσω της ρύθμισης της ποσότητας του κυκλοφορούντος χρήματος αποφασίζεις ποιος , πότε και πού θα πεθάνει ή θα ζήσει.
Νομιμοποιείς τον εαυτό σου ως τον μοναδικό νόμιμο Συσσωρευτή Χρήματος και Τοκογλύφο του Πλανήτη καθώς και τον μοναδικό νόμιμο ελεγκτή της ανταλλακτικής λειτουργίας του χρήματος. Του χρήματος που χρειάζονται οι άνθρωποι στις καθημερινές συναλλαγές τους και στην ανάπτυξη της Πραγματικής τους Οικονομίας.

2. Εξαγοράζεις με χρήμα ή/και απειλές τους ‘εκλεγμένους’ από τους πολίτες εκπροσώπους τους και όσους δεν χρηματίζονται ή δεν φοβούνται, τους σκοτώνεις.

3. Δανείζεις με τόκο τα Κράτη μέσω των υπάκουων ‘εκλεγμένων’ με τον όρο να κλέβουν τα δανεικά, να καταστρέφουν την Πραγματική Οικονομία και να κρύβουν τις δυνατότητες ανάπτυξης του Κράτους μέσω της εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών του.

4. Όταν έχουν κλαπεί όλα τα δανεικά και έχει καταστραφεί η Πραγματική Οικονομία του Κράτους, ζητάς άμεσα ‘τα λεφτά σου’ (= τα πέτσινα παλιόχαρτα) πίσω, από τους Πολίτες και το Κράτος.
Τότε οι ‘εκλεγμένοι’ υπάκουοι συνεργάτες σου, ξεπουπουλιάζουν τους Πολίτες μέσω των φόρων και των περικοπών συντάξεων, ενώ ήδη έχεις φροντίσει να ληστέψεις τα αποθεματικά των Ταμείων Συντάξεων.

5. Οι ‘εκλεγμένοι’ υπάκουοι συνεργάτες σου προκειμένου να ‘σώσουν’ το Κράτος και τους Πολίτες ξεπουλάνε με το αζημίωτο στο 1/100 έως στο 1/100.000 της αξίας τους τις Κρατικές Εταιρίες και τις Πλουτοπαραγωγικές Πηγές της Χώρας για να πληρωθεί το ‘χρέος’ που ως δια μαγείας πολλαπλασιάζεται από μέρα σε μέρα !
Σημειωτέον ότι σε όλες τις εμπορικές συναλλαγές και μεσιτείες υπάρχει προμήθεια.

6. Προκειμένου να υποχρεώσει Κράτη και Ιδιώτες να δανείζονται το πέτσινο χρήμα της, η Τοκογλυφική Ολιγαρχία Σχεδιάζει, Οργανώνει και Εκτελεί Πολέμους όλων των ειδών: Εμφύλιους, Γειτονικούς, Φυλετικούς, Θρησκευτικούς, Παγκόσμιους κλπ., που καταστρέφουν την Πραγματική Οικονομία των Κρατών, προκαλούν τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων και σπέρνουν την δυστυχία και την απόγνωση στο σύνολο του πληθυσμού.

Ποια είναι η αδυναμία του Σεναρίου ;

Η αδυναμία του Σεναρίου είναι η αφύπνιση των Πολιτών και τα μέτρα που θα πάρουν.
Όσον αφορά τον τρόπο υλοποίησης των παρακάτω, υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει: ‘Όταν είσαι στην Ρώμη κάντο όπως οι Ρωμαίοι’…

1. Διαγραφή του ανύπαρκτου χρέους, διότι: το δανεισθέν χρήμα δεν είχε αντίκρυσμα , δεν χρησιμοποιήθηκε για την ανάπτυξη της Πραγματικής Οικονομίας της Χώρας, δεν έχει καμμία αξία και είναι προϊόν απάτης.

2. Εκτύπωση και κυκλοφορία Εθνικού Νομίσματος χωρίς τόκο, χωρίς δικαίωμα συσσώρευσης και χωρίς εμπορευσιμότητα, αποκλειστικά για τις ανάγκες της Κοινωνίας και της Πραγματικής της Οικονομίας με βάση την αξία των Πλουτοπαραγωγικών Πηγών και της Δημιουργικότητας των κατοίκων της Χώρας, ελεγχόμενου αποκλειστικά από τους Πολίτες της Χώρας.

Εκτιμώ ότι η πραγματική αντιστοιχία δραχμής /ευρώ θα πρέπει να είναι 1/20.000.000 έως 1/100.000.000 με τιμές κόστους διαβίωσης αυτές του 1990.

Επίλογος

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΔΗΛΑΔΗ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΚΟ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ.
Η ΣΩΡΕΥΤΙΚΗ, Η ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΦΡΙΚΤΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.