ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ

Μεσαίωνας 1:
Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι ότι η Συμμορία της Τοκογλυφικής Ολιγαρχίας, έθαψε την Αναγέννηση της Ελληνικής Κληρονομιάς που ξεκίνησε το 1250, κόβοντάς της την φόρα με τον ιό του Έμπολα που σκότωσε το 1350 τον μισό πληθυσμό της Ευρώπης και μετά από το 1450 με τον “Διαφωτισμό” και την σχεδόν πλήρη διαστρέβλωση της Ελληνικής Κληρονομιάς.
Το 1850 βύθισαν την ανθρωπότητα στις Μαρξιστικές θεωρίες διαιρώντας σε δύο αλληλομισούμενα στρατόπεδα τους Συντελεστές της Πραγματικής Οικονομίας με αποτέλεσμα να ελέγχουν και τους δύο.
Σήμερα ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο προγραμματίζοντας να σκοτώσουν αρχικά το 90% των ανθρώπων του Πλανήτη και μετά να βυθίσουν τους υπόλοιπους σε ένα νέο πολύ αγριότερο Μεσαίωνα.
Μεσαίωνας 2:
Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι, η Συμμορία της Τοκογλυφική Ολιγαρχίας:

1. Προκειμένου να εγκαθιδρύσει τον Μεσαίωνα των 1.100 χρόνων (350 έως 1.350) χρειάστηκε αρχικά, να σκοτώσει το 95% των Ελλήνων (19 από τα 20 εκατομμύρια) και να καταστρέψει εκ θεμελίων τον Ελληνικό Πολιτισμό (Πόλεις, Οικισμούς, Ναούς = Ερευνητικά Κέντρα, Ακαδημίες, Πανεπιστήμια = Βιβλιοθήκες, Παιδεία, κλπ., κλπ.) και στην συνέχεια να εξοντώνει περιοδικά τους Έλληνες καθ’ όλην την διάρκεια των 1.100 χρόνων.

2. Έφερε τους Μογγόλους (Ούννους, Χαζάρους, Τούρκους κλπ.) στην Ευρώπη σαν μισθοφόρους με τα γνωστά αποτελέσματα.

3. Έθαψε την Αναγέννηση του Ελληνικού Πολιτισμού, που ξεκίνησε το 1250 στην Ιταλία, κόβοντάς της την φόρα αρχικά με τον ιό του Έμπολα που σκότωσε το 1350 τον μισό πληθυσμό της Ευρώπης και μετά από το 1450 με τον “Διαφωτισμό” και την σχεδόν πλήρη διαστρέβλωση της Ελληνικής Κληρονομιάς.

4. Το 1850 μετά την ήττα της Αστικής Δημοκρατίας στην Γαλλία το 1800, βύθισε την ανθρωπότητα στις Μαρξιστικές θεωρίες διαιρώντας τους Πολίτες, δηλαδή τους Συντελεστές της Πραγματικής Οικονομίας, σε δύο αλληλομισούμενα στρατόπεδα με αποτέλεσμα να ελέγχει και τους δύο μέσω της Τοκογλυφικής Οικονομίας και του Ολοκληρωτισμού κάθε Πολιτικής Ιδεολογίας και Θεοκρατίας καθώς και της Κομματοκυνοβουλευτικής Κλεπτοκρατίας.

5. Με τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους πέτυχε αφ’ ενός να σκοτώσει πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη και να ελέγξει πλήρως και τα Κράτη και την Πραγματική Οικονομία των Κρατών της. Την Πραγματική Οικονομία των Κρατών της αφού πρώτα την κατέστρεψε ολοσχερώς, την πέρασε στην κυριαρχία των Πολυεθνικών της.

6. Σήμερα και ενώ ελέγχει την Πραγματική Οικονομία, την Τοκογλυφική Οικονομία, το Παγκόσμιο Εμπόριο, το Πολιτικό Σύστημα κλπ. Ολόκληρου του Πλανήτη, ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο που είχε κάνει το 350 προγραμματίζοντας να σκοτώσει αρχικά το 90% των ανθρώπων του Πλανήτη και μετά να βυθίσει τους υπόλοιπους σε ένα νέο πολύ αγριότερο Μεσαίωνα, πάλι με την βοήθεια των Μογγόλων Χαζάρων.
7. Για την δήθεν Δημοκρατία της Δύσης έχουν βρει την λύση για την επιλογή των μαριονέτων που θα παριστάνουν την Κυβέρνηση…
“Όποιος έχει τους ηλίθιους με το μέρος του, έχει και την πλειοψηφία. Θα κυβερνήσει !!!”
Όσοι θέλουν να κυβερνήσουν, ας φροντίσουν να είναι ή να δείχνουν ηλίθιοι.
Με την υπάρχουσα αντιπαιδεία και τα εγκατεστημένα ΜΜΕ αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο.