« Πρόταση για συγκρότηση Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας».

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΣΜΕΔΕ

ΤΗΛ.: 6976 400698

Αθήνα 19/6/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: « Πρόταση για συγκρότηση Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας».

Στη κρίσιμη αυτή περίοδο που περνά η χώρα μας, σε περίπτωση που ναυαγήσουν οι συνομιλίες μας με την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση και δεν μπορέσει η σημερινή Κυβέρνηση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των δανειστών, τότε κατά την γνώμη μου πρέπει να συγκροτηθεί Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Τον λόγο έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στην κρίσιμη περίοδο για τη χώρα αναφέρθηκε και ο Γιώργος Σούρλας, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Γεροντή «επαναθέσμιση της Ελληνικής Πολιτείας» στη Λάρισα.

«Εδώ που φθάσαμε, όποια και αν είναι τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης, το μέλλον της χώρας διαγράφεται ζοφερό. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για τακτικισμούς και επικοινωνιακού χαρακτήρα εκφράσεις αγωνίας και προθέσεις συναίνεσης χωρίς αυτές να εκδηλωθούν στην πράξη.

Για να μην οδηγηθούμε στην πλήρη εξαθλίωση και σε κοινωνικές εκρήξεις, με οδυνηρές συνέπειες ακόμη και για τη Δημοκρατία, πρέπει να συγκροτηθεί άμεσα Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.

Στην κρίσιμη αυτή περίοδο που διέρχεται η πατρίδα μας, όποιες πολιτικές δυνάμεις δεν αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα αυτή ή αρνηθούν τη σύμπραξή τους στο κοινό μέτωπο, θα φέρουν ακέραια την ευθύνη για όσα θα συμβούν», δήλωσε ο κ. Σούρλας.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελληνική Κυβέρνηση ζητά άμεση λύση. Μόνο με μία Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, νομίζουμε ότι θα λυθεί το πρόβλημα. Ο λαός πεινά, η ανεργία μαστίζει την κοινωνία. Χρειάζονται αποτελεσματικές και γρήγορες λύσεις.

Με Εκτίμηση

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Τηλ.: 6976 400698