ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

January 27, 2015 at 5:33pm

Οι Έλληνες τερματίζουν την δουλεία του χρέους, ένας κακός βασιλιάς πεθαίνει, οι Ρώσοι επιτίθενται, οι κεντρικές τράπεζες σε πανικό και η ελίτ στο Νταβός το βιολί της, ενώ ο κόσμος καίγεται.

 

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, 2015

Benjamin Fulford

 

10407818_10204580730671452_7538883671298662219_n

http://benjaminfulford.net/

 

Η παγκόσμια επανάσταση εναντίον της κυριαρχίας της κλίκας και της δουλείας του χρέους Βαβυλωνιακού στυλ συνεχίζει να ξετυλίγεται, αφήνοντας την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή σε αναταραχή. Οι Έλληνες έκαναν την πιο τολμηρή κίνηση την περασμένη εβδομάδα, διώχνοντας κλοτσηδόν την κλίκα της δουλικής κυβέρνησης και εξέλεξαν μια κυβέρνηση που υπόσχεται να τερματίσει τη δουλεία του χρέους. Οι Ρώσοι δεν καθυστέρησαν να αρχίσουν μια πλήρους κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της κλίκας και του μισθοφορικού στρατού στην ανατολική Ουκρανία. Επίσης, η κλίκα της δουλικής κυβέρνησης της Υεμένης που βρίσκεται δίπλα στα κοιτάσματα πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας, ανατράπηκε την περασμένη εβδομάδα αμέσως μόλις πέθανε ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Αμπντουλάχ .

 

Το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα είναι επίσης σε σοβαρή αναταραχή με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να αναγκάζεται να εκδώσει πάνω από ένα τρισεκατομμύριο ευρώ, δήθεν για να δώσει ώθηση στην οικονομία, αλλά, στην πραγματικότητα, για να αποφύγει την ολική κατάρρευση του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος.

 

Τα περιστατικά αυτά είναι τα αλληλένδετα μέρη μιας ενιαίας εκστρατείας για την απελευθέρωση του πλανήτη από μια σατανική κλίκα που εξακολουθεί να προσπαθεί να ξεκινήσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, προκειμένου να υποδουλώσει την ανθρωπότητα σε μόνιμη βάση.

 

Επίσης την περασμένη εβδομάδα, οι εκπρόσωποι της ομάδας που προσπαθεί να αντικαταστήσει το ελεγχόμενο από την  κλίκα δολάριο των ΗΠΑ με το ελεγχόμενο (πάλι) από την κλίκα SDR*  επικοινώνησαν με την Κοινωνία του Λευκού Δράκου για να προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν τα πλάνα τους. Η ουσία του μηνύματός τους ήταν ότι, προκειμένου να μειωθούν οι στρεβλώσεις στην παγκόσμια οικονομία που προκαλούνται από το δολάριο των ΗΠΑ, πρέπει το δολάριο να αντικατασταθεί σταδιακά από το SDR*. Βασικά, τα λεγόμενα τους ήταν τελείως αλαμπουρνέζικα μεταμφιεσμένα σε εξεζητημένη οικονομική γλώσσα.

 

Τους ειπώθηκε (από την Κοινωνία του Λευκού Δράκου) σε απλή γλώσσα, πως ένα ιωβηλαίο, ‘’μιας κι έξω’’ ανακατανομής των περιουσιακών στοιχείων και μια τεράστια (πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων) εκστρατεία  για τον τερματισμό της φτώχειας και τον τερματισμό  της καταστροφής του περιβάλλοντος είναι αδιαπραγμάτευτες απαιτήσεις. Αν δεν γίνει αυτό, είπαν, θα  είναι μαθηματική βεβαιότητα, πως το σημερινό σύστημα θα καταρρεύσει καταστροφικά, και θα οδηγήσει σε λουτρό αίματος με μια επανάσταση Γαλλικού τύπου.

 

Η ελίτ τους, που συγκεντρώθηκε στο Νταβός, στην Ελβετία, την περασμένη εβδομάδα, φαίνεται να παραδέχεται την ήττα της, τουλάχιστον σύμφωνα με τους τίτλους των συζητήσεων του πάνελ τους, όπως:

‘’Η ηγεσία σε κρίση, ανισότητα, πόλωση, παράλυση: η δημόσια ηγεσία αποτυγχάνει;’’ και ‘’τα υφιστάμενα πρότυπα ανάπτυξης αποτυγχάνουν να δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης και δημιουργούν ανισότητα εσόδων;’’

 

https://agenda.weforum.org/2015/01/your-day-by-day-guide-to-davos-highlights/

 

Σε περίπτωση που δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, η απάντηση και στα δύο ερωτήματα τους είναι “ναι”.

 

Ας ρίξουμε τώρα μια πιο προσεκτική ματιά στην Ελληνική κατάσταση για να κατανοήσουμε το είδος των πολιτικών που υλοποιούνται από τους ανθρώπους που έχουν τα ηνία του δυτικού οικονομικού κόσμου. Οι Έλληνες είχαν τεθεί υπό την φροντίδα του ΔΝΤ το 2010. Επιτρέψτε μου να σας πω ως οικονομικός συγγραφέας ότι έχω δει ξανά και ξανά όλα αυτά τα χρόνια το ίδιο πράγμα να συμβαίνει όταν οι χώρες πέφτουν στην λαβή του ΔΝΤ. Όλοι είπαν το ίδιο πράγμα, “Στύψτε όλα τα χρήματα που μπορείτε από τους ανθρώπους σας, αρπάξτε όλους τους πόρους σας παραδώστε τους στη διεθνή τραπεζική μαφία.” Αυτό είναι ακριβώς ό, τι  έκανε η απερχόμενη δουλική Ελληνική κυβέρνηση. Το αποτέλεσμα ήταν, το ελληνικό ΑΕΠ να μειωθεί κατά 25%, τα εισοδήματα να μειωθούν κατά 30% και το χρέος να αυξηθεί από το 126% του ΑΕΠ το 2010 στο 175% σήμερα. Και για να το ολοκληρώσουμε, πολλά από τα νησιά τους δεν είναι πια  Ελληνικά.

 

Οι Έλληνες έχουν τελικά μπουχτίσει και εξέλεξαν μια κυβέρνηση που υπόσχεται να αποκηρύξει το χρέος. Εξακολουθούν να θέλουν να χρησιμοποιούν το ευρώ, αλλά, αν το κάνουν αυτό, θα πρέπει να συνεχίσουν να παίρνουν εντολές από τους Γερμανούς. Θα ήταν καλύτερα να λάβουν υπ’ όψιν το ότι οι Ρώσοι πρότειναν να στείλουν το αέριο που μεταφέρουν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας (δίνοντας στους Έλληνες παχυλά τέλη μεταφόρτωσης) και να αρχίσουν να αγοράζουν ελληνικά προϊόντα. Αν οι Έλληνες εκδώσουν το δικό τους νόμισμα, η αλήθεια είναι πως το μεγαλύτερο μέρος της ελίτ τους δεν θα είναι πλέον σε θέση να αγοράζει τα αυτοκίνητα της Mercedes-Benz, αλλά η επακόλουθη εισροή τουριστών και την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών θα κάνει τους Έλληνες κατά πολύ πλουσιότερους.

 

Είναι μόνο θέμα χρόνου πως οι Ισπανοί και οι Ιταλοί θα αντιληφθούν το ίδιο πράγμα. Το Euro θα λειτουργούσε μόνο αν οι μεσογειακές χώρες παρέδιδαν τον πλήρη έλεγχο σε μη εκλεγμένους γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες και σε άρχοντες της κλίκα τους. Το αποτέλεσμα θα ήταν φασισμός στην Ευρώπη.

 

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι κάνουν οι Ρώσοι. Μετά την περικοπή του φυσικού αερίου των τελευταίων εβδομάδων από την αιώνια κακοπληρώτρια  ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, έχουν τελικά προχωρήσει σε μια πλήρη επίθεση εναντίον του ξένου μισθοφορικού στρατού στην ανατολική Ουκρανία. Οι Ρώσοι αγωνίζονται για την πατρίδα τους, οι μισθοφόροι για τα χρήματα, αυτό μας δείχνει αρκετά εύκολα το ποιος θα κερδίσει.

 

Οι νέοι σύμμαχοι της Ρωσίας οι Τούρκοι, μαζί με τους Ιρανούς, τους Ιρακινούς και το Πεντάγωνο συνεχίζουν την επίθεσή τους εναντίον των Ισραηλινών, και του σατανιστικού καθεστώτος της Σαουδικής Αραβίας. Ο θάνατος του Βασιλιά Αμπντουλάχ την τελευταία εβδομάδα, ενός από τους χειρότερους ηγέτες σε αυτόν τον πλανήτη, σηματοδότησε μια σημαντική καμπή. Ανέλαβε ο γηραλέος αδελφός του Salman, αλλά αυτό το καθεστώς, που χρηματοδοτεί  την τρομοκρατία ανά τον κόσμο, είναι καταδικασμένο να καταρρεύσει.

 

http://rt.com/news/226147-seven-facts-king-abdullah/

 

Εδώ, παρεμπιπτόντως, μπορείτε να δείτε τον πρόεδρο Ομπάμα να υποκλίνεται και να φιλά το δαχτυλίδι του Αμπντάλα και τον Τζορτζ Μπους Τζούνιορ να δίνει προφανώς ένα γλωσσόφιλο.

 

http://thelibertyblog.org/wp-content/uploads/2012/07/ObamabowsAbdullah1.jpg

http://foodforthethinkers.com/2011/02/11/did-bush-kiss-the-saudi-king/

 

Θυμηθείτε ότι τόσο οι Σαουδάραβες όσο και οι Μπους είναι πολύ βαθιά μπλεγμένοι στην προδοσία της 911 εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ ο Ομπάμα εξακολουθεί να επαναλαμβάνει τα ψέματά τους σχετικά με το εν λόγω συμβάν.

 

Η πτώση των τιμών του πετρελαίου και οι στρατοί που πλησιάζουν είναι πρόδρομοι της μοίρας του εν λόγω σατανιστικού καθεστώς.

 

Η πτώση της κλίκας του καθεστώτος μαριονέτα στην Υεμένη την περασμένη εβδομάδα σηματοδότησε επίσης ένα σημείο καμπής. Οι Υεμένιοι θεωρούν τους Σαουδάραβες γείτονές τους άξεστους καμηλιέρηδες κτηνοτρόφους  που απλά είχαν την τύχη να βρουν πετρέλαιο. Το ταμπλό είναι έτοιμο να γυρίσει.

 

Οι Βρετανικές και Γαλλικές μυστικές υπηρεσίες αναφέρουν σήμερα ότι το ισραηλινό Σιωνιστικό-Ναζιστικό καθεστώς του Νετανιάχου χάνει μεγάλο μέρος του εισοδήματος του από το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής που κλέβει από το Ιράκ, λόγω των στρατιωτικών απωλειών του ισραηλινού / Σαουδαραβικού διαμεσολαβητικού στρατού της ISIS. Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με έναν Γαλλικό παράγοντα, “ο Γάλλος υπουργός άμυνας ήταν στο Ριάντ στις  4, Ιανουαρίου του 2015, και επιβεβαίωσε ότι η Λιβύη θα υποστεί εισβολή μέσα σε 3 μήνες, με σκοπό την εξασφάλιση πετρελαίου για το Ισραήλ.”

 

Να θυμάστε ότι τόσο η Γαλλία όσο και το Ισραήλ διοικούνται κρυφίως από την οικογένεια Ρότσιλντ. Έτσι, αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι μια προσπάθεια να συγκρατήσουν τους Ρότσιλντ από το να πάνε σε πτώχευση κλέβοντας πετρέλαιο από τη Μέση Ανατολή και κλέβοντας φυσικό αέριο από την Ουκρανία. Μήνυμα προς στην οικογένεια Ρότσιλντ: είστε μαθηματικά καταδικασμένοι σε πτώχευση και ένα διεθνές ξεφάντωμα εγκλήματος δεν θα σας σώσει. Επίσης, μείνετε έξω από τη Λιβύη.

 

Μιλώντας για την χρεοκοπία τους, ορισμένα από τα τραπεζικά θύματα της πρόσφατης υποχώρησης των τιμών του πετρελαίου αρχίζουν να εμφανίζονται. Σύμφωνα με πηγές της MI5 “Η Standard και η Chartered ψάχνουν για νέο αφεντικό, ως αποτέλεσμα της κακής απόδοσης των βασικών εμπορευμάτων και του πετρελαίου, η έκθεση της JP Morgan να δώσει πετρέλαιο μη επενδυτικής ποιότητας και το χρέος του φυσικού αερίου να είναι 99,9 δισεκατομμύρια δολάρια, της Wells Fargo να είναι $ 98 δις και της Bank of America να είναι $ 58.7δις. “Αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Η τεράστια βουτιά στο ευρώ έχει επίσης, στα σίγουρα, μαθηματικά καταδικασμένες πολλές τράπεζες.

 

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι μαγειρεύονται σχέδια αυτή τη στιγμή να εκμεταλλευτούν τους τραπεζικούς λογαριασμούς των απλών ανθρώπων, προκειμένου να σώσουν τους τραπεζίτες και τις τράπεζες.

 

Το δια ταύτα είναι ότι το Ευρωπαϊκό/ Αμερικανικό οικονομικό μοντέλο που βασίζεται στη δουλεία του χρέους και τη χρήση των διαμεσολαβητικών στρατών για να κλέβουν πόρους δεν είναι πλέον λειτουργικό. Τα κόλπα που χρησιμοποιούν, όπως τα αρνητικά επιτόκια και το τύπωμα χρήματος δεν θα λειτουργήσουν.

 

Αυτό που χρειάζεται είναι μια Δυτική παραλλαγή του υβριδικού κεντρικού σχεδιασμού / καπιταλιστικού μοντέλου που οι Ιάπωνες χρησιμοποιούσαν (έως ότου οι Αμερικανοί τους ανάγκασαν να αποσυναρμολογήσουν) και οι Κινέζοι το μιμήθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να γίνει επανεκκίνηση στο σύστημα.

 

Πηγή: http://galacticconnection.com/greeks-end-debt-slavery-bad-king-dies-russians-attack-central-banks-panic-davos-elite-fiddle-world-burns/

Μτφρ: Γ. Βουδούρης