Δευτέρα, Οκτώβριος 15, 2018

Ψήφισμα συνέλευσης συντονισμού στο ΤΕΕ, 11/1/2016

Ψήφισμα συνέλευσης συντονισμού στο ΤΕΕ, 11/1/2016
Οι μηχανικοί- δικηγόροι- γιατροί- οδοντίατροι-φαρμακοποιοί που συγκεντρωθήκαμε σήμερα 11 Ιανουαρίου στο ΤΕΕ μετά από πρόσκληση του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ και της Ανοιχτής Συνέλευσης Μηχανικών ομόφωνα δηλώνουμε ότι:
Εκφράζουμε τη ριζική αντίθεσή μας στο απαράδεκτο και αντισυνταγματικό σχέδιο νόμου που παρουσίασε η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό και ζητάμε την άμεση απόσυρσή του.
Καλούμε όλους τους φορείς των εργαζόμενων επιστημόνων και κάθε άλλο πληττόμενο κοινωνικό φορέα σε κοινό μέτωπο αγώνα για να μην περάσει η ασφαλιστική απορρύθμιση και σε δυναμικές κινητοποιήσεις με απεργίες, αποχές, κ.λ.π.
Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις:
της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου στις 12 μ.μ. σε κοινή πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τη Βουλή με σημείο εκκίνησης τα γραφεία του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60).
στο συλλαλητήριο του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου στις 12 μ.μ στην Ομόνοια και σε συνάντηση συντονισμού μετά την πορεία,
και σε κάθε άλλη αντίστοιχη που θα καλεστεί

Καλούμε κάθε συνάδελφο σε ενεργό συμμετοχή για να μην περάσει η καταστροφή.
Όλοι στον αγώνα ενάντια στα μνημόνια και στους εγχώριους και διεθνείς εκφραστές
τους.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ

About Γιάννης Κατσούλης

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : Προέδρος ΕΣΤΑΜΕΔΕ, 2013 - 2016 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ, 2017 (6972820575) ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ (estamede.gr), 2013 - ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Ε.Μ.Π.) ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙΣ (Μ.Ι.Τ.) MASTER OF SCIENCE IN CIVIL ENGINEERING (NORTHEASTERN) MASTER OF SCIENCE IN ENGINEERING MANAGEMENT (NORTHEASTERN)