ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΕΛΛΑΣ

Νίκος Τανάλιας:

Ποίοι επιμελούνται του προτεκτοράτου ‘Greece’;
OXI, προδότες ΔΕΝ είναι.
Στην πλειοψηφία τους, αλλοεθνείς ελληνόφωνες είναι και μάλιστα ένθερμοι πατριώτες.
Μόνον που το δικό τους έθνος βέβαια φροντίζουν, εναντίον του κάθε τι αυθεντικά ελληνικού.
Πάντοτε με την άρδην φαυλοκρατική υποστήριξη από ελληνικής καταγωγής προδότες μας αφανίζουν, οι οποίες και οι οποίοι προδότες προδίδουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες προς ίδιον υλικό συμφέρον.
Στην πλειοψηφία τους, οι αλλοεθνείς ελληνόφωνες είναι Ντονμέ Σαββατιανοί, ήτοι Ιουδαίοι στο θρήσκευμα Τούρκοι.
Από τις 7 Μαΐου 1832, όταν επίσημα η Ελλάδα υποβιβάζεται, από μία ανεξάρτητη χώρα σε ένα αποκλειστικά και μόνον ξένων συμφερόντων προτεκτοράτο, του προτεκτοράτου ‘Greece’ επιμελούνται οι Ντονμέ Σαββατιανοί, με λειτουργική υποστήριξη από τους ελληνικής καταγωγής προδότες.
Άρδην προσωποπαγώς, τούτοι οι Ντονμέ Σαββατιανοί, μαζί με τους ελληνικής καταγωγής προδότες αδιάλειπτα και ενάντια στην φύση εξουσιάζουν όλα τα καθεστωτικά κινήματα και κόμματα της τυραννικής αριστερό -κέντρο-δεξιάς κομματοκρατίας.
Υπό τον άρδην ολοκληρωτικό, αγγλοσαξονικού τύπου κοινοβουλευτισμό, τον οποίο ενάντια στην φύση, διεθνώς επιβάλλει η σιδηρά ράβδος του απολυταρχικού στέμματος της Αγγλίας, ο μοναδικός στόχος αυτών των καθεστωτικών κινημάτων και κομμάτων εξουσίας είναι ο παντελής αφανισμός του κάθε τι αυθεντικά ελληνικού από την επιφάνεια του πλανήτη Γη, συμπεριλαμβανομένων των Ελληνίδων και Ελλήνων.
Κι εμείς, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, τι κάνουμε στην πλειοψηφία μας;
Με τεράστια απάθεια, καρτερικότητα και υπομονή καθόμαστε στον καναπέ και τους κοιτάμε στην τηλεόραση.