Δευτέρα, Οκτώβριος 15, 2018

ΠΡΟΣΚΤΗΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΜΕΔΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΤΗΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΜΕΔΕ

 Το ΤΣΜΕΔΕ μας ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ότι η βεβαίωση που απαιτείται για τις φορολογικές δηλώσεις 2015 και την υποβολή της από τους ασφαλισμένους θα πρέπει να την εκτυπώσουν ηλεκτρονικά.

Όπως κάνει γνωστό το ΤΣΜΕΔΕ η βεβαίωση για την υποβολή της φορολογικής δήλωσης έτους 2015, δεν θα αποσταλεί ταχυδρομικά, αλλά θα μπορούν να την προμηθεύονται μέσω της ηλεκτρονικής της ιστοσελίδας (www.tsmede.gr) αφού εγγραφούν και πιστοποιηθούν ως χρήστες (η εγγραφή μέλους γίνεται στο www.tsmede.gr και η πιστοποίηση γίνεται με την επίδειξη ταυτότητας ή με εξουσιοδότηση στο τμήμα μηχανογράφησης, 4ος όροφος στο κτίριο της Κεντρικής υπηρεσίας, Γραφείο 11).

Για την εξυπηρέτηση των συν/χων του ΤΣΜΕΔΕ παρακαλούμε να προσέρχεσθε στα γραφεία του Συλλόγου, καθημερινά από 11.00 π.μ. – 13.30 μ. (2ος όροφος), ώστε να σας πληροφορήσουμε με ποίον τρόπο θα αποκτήσετε κωδικό αριθμό, βάσει του οποίου θα παραλάβετε την βεβαίωση χρήσεως 2014, προκειμένου να συντάξετε την φορολογική σας δήλωση.

Για τον σκοπό αυτό θα μας προσκομίσετε το βιβλιάριο Υγείας από όπου προκύπτει ο Α.Μ. ΤΣΜΕΔΕ και το ΑΜΚΑ. Απαραιτήτως να γνωρίζετε και τον Α.Φ.Μ.

Με την ευκαιρία αυτή να ζητήσετε από τον Σύλλογό μας και τα απαραίτητα στοιχεία που απαιτούνται, ώστε να κάνετε και εσείς την αγωγή για να λάβετε τα χρηματικά ποσά που ζημιώσατε από τις περικοπές των συντάξεών σας με τους μνημονιακούς νόμους 2010- 2012. Ήδη το ΣτΕ εξέδωσε απόφαση ότι ο ν. 4093/2012 είναι αντισυνταγματικός.

Να μας διαβάζετε στο site μας estamede.gr.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΑΜΕΔΕ

Αθανάσιος Φιλιππίδης

About Γιάννης Κατσούλης

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : Προέδρος ΕΣΤΑΜΕΔΕ, 2013 - 2016 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ, 2017 (6972820575) ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ (estamede.gr), 2013 - ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Ε.Μ.Π.) ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙΣ (Μ.Ι.Τ.) MASTER OF SCIENCE IN CIVIL ENGINEERING (NORTHEASTERN) MASTER OF SCIENCE IN ENGINEERING MANAGEMENT (NORTHEASTERN)