Δευτέρα, Σεπτέμβριος 24, 2018

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ: Τα λιβελογραφήματα του Κατσούλη και οι απανωτές σχετικές αναρτήσεις του Φιλιππίδη στόχο έχουν και τον εκτοπισμό της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ από τη «βιτρίνα» του site. Μια πρόταση για τα άλλα μέλη της πλειοψηφίας.

Ο συνδικαλιστικός και πολιτικός λόγος επιβάλλει να αντιμετωπίσουμε όλοι το «χάσιμο της μπάλας» από τους δυο πιο πάνω συναδέλφους, με γνώμονα την προώθηση του αγώνα για τη λύση των προβλημάτων μας και τη συνέχιση της μαζικοποιήσεις της ΕΣΤΑΜΕΔΕ.  Στόχο που τον φρενάρουν τα αντισυνδικαλιστικά καμώματα των Κατσούλη-Φιλιππίδη, που ταλαιπώρησαν το σώμα και έδιωξαν σημαντικό αριθμό συναδέλφων από τη ΓΣ, τους οποίους αυθαίρετα και υποτιμητικά χαρακτηρίζουν οπαδούς τους! Και συνεχίζουν με απρεπείς αντικομουνιστικές αναρτήσεις στο site, που εγκίζουν και τα όρια της γελοιότητας, σε ο, τι αφορά πχ τις ψήφους στη Γ.Σ.

Η απάντησή μας στην ουσία των προβλημάτων, και αυτών που δημιουργήθηκαν ή αναδείχτηκαν με τη Γενική Συνέλευση, θα αντιμετωπισθεί νηφάλια, μελετημένα και ιεραρχημένα από την Πανεπιστημονική.

Μέχρι να συζητηθεί η πρότασή μας για το site στο Δ.Σ., προτείνουμε να δεχτείτε  τουλάχιστον, κόντρα στις επιδιώξεις των δυο συναδέλφων, να μην παραμερίζουν τη μια θέση που δικαιούται η Πανεπιστημονική από τη «βιτρίνα» του site («πρόσφατα άρθρα»). Είμαστε αναγκασμένοι λόγω του μηχανισμού  του site να μπαίνουμε στην πρώτη θέση, όταν μας εκτοπίζουν από τη «βιτρίνα». Μπορείτε και σεις, όπως το κάνει η Πανεπιστημονική, να αλλάζετε τα άρθρα σας στις δυο πρώτες θέσεις και να μεταφέρετε τα εκτοπισμένα στη σελίδα των παρατάξεων.

About kostas