Σάββατο, Φεβρουάριος 23, 2019

ΟΜΙΛΙΑ Ι. ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2.6.2016

ΟΜΙΛΙΑ Ι. ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2.6.2016

Στην Ελλάδα γεννήθηκε η Δημοκρατία και ο Πολιτισμός.

Με μία λέξη γεννήθηκε ο Ελληνισμός.

Ο Ελληνισμός δημιουργεί Ελεύθερους Ανθρώπους, με Ελεύθερο Τρόπο Διαβίωσης, Σκέψης και Κριτικής Αντίληψης, κατά συνέπεια είναι,  ήταν και θα είναι, ο Θεμελιώδης Αντίπαλος και ο Άσπονδος Εχθρός της όποιας Ολιγαρχίας και του Ανθρωποσωματεμπορικού Μορφώματος Αφέντες – Δούλοι που με διάφορα ονόματα, θεοκρατικούς, πολιτικούς και ιδεολογικούς –ισμούς, έχει επιβάλει η Ολιγαρχία  εδώ και 2.000 χρόνια σε όλο τον Πλανήτη.

Ο Ελληνισμός είναι εχθρός των Θεσμών και Συμμοριών με Πυραμιδική Οργάνωση και Λειτουργία.                                                                                                                                                Είναι εχθρός ανεξέλεγκτων ολιγαρχικών διοικήσεων που λειτουργούν συντρίβοντας το άτομο και τους απλούς πολίτες, υπέρ δήθεν του συνόλου της κοινωνίας.

Ισχύει διαχρονικά το: ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Για τον λόγο αυτόν,  η Ολιγαρχία επιδιώκει διαχρονικά την εξαφάνιση του Ελληνισμού με πολέμους, γενοκτονίες και καταστροφές κυμαινόμενης έντασης.                     Σήμερα βιώνουμε μία έξαρση αυτής της επίθεσης για την διάλυση και την βιολογική εξόντωση του κεντρικού κορμού του Ελληνισμού στην Ελλάδα και τον αφανισμό της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού Παγκοσμίως.                                                                                                                                                                                                                                                        Τις επιπτώσεις τις βιώνουμε όλοι σε όλα τα επίπεδα.

Ο σημερινός Ετήσιος Απολογισμός  του 2015, δεν είναι αρμοδιότητα μόνο των μελών του ΔΣ της ΕΣΤΑΜΕΔΕ που αγωνίστηκαν ουσιαστικά για τα συμφέροντα των Συνταξιούχων του ΤΣΜΕΔΕ, αλλά και όλων των παρισταμένων μελών και ιδιαίτερα αυτών που θα ζητήσουν τον λόγο.

Κατά συνέπεια τα μέλη που θα ζητήσουν και θα πάρουν τον λόγο, κατ’ αρχήν οφείλουν να  αναφερθούν στο τι έχουν προσφέρει οι ίδιοι στην ΕΣΤΑΜΕΔΕ και τους Συνταξιούχους της μέχρι σήμερα.                                                                                                                                                                                                                                                                                   Στην συνέχεια θα πρέπει να αναφερθούν στην Πληροφόρηση που τους δόθηκε στο Ιστολόγιο της  ΕΣΤΑΜΕΔΕ, όσον αφορά την Περιουσία του ΤΣΜΕΔΕ, την Ληστεία των Μετρητών και Αποθεματικών του ΤΣΜΕΔΕ από το 1950 μέχρι σήμερα, την ανάγκη οργάνωσης της ΕΣΤΑΜΕΔΕ,  την ανάγκη πρόσκτησης οικονομικών μέσων λειτουργίας της, την ανάγκη πρόσληψης στελεχών για την γραμματειακή υποστήριξη του έργου του ΔΣ, την ανάγκη συσπείρωσης στις συλλογικές δράσεις και στόχους, την εθελοντική προσφορά τους στο έργο της, στις δραστηριότητες και στις δράσεις της ΕΣΤΑΜΕΔΕ, την συμμετοχή τους στις 20 Θεματικές Επιτροπές που δημιουργήθηκαν από το 2013, την ανάγκη πρόσκτησης κατάλληλων και επαρκών χώρων λειτουργίας της καθώς και της απόκτησης προηγμένης υλικοτεχνικής υποδομής κ.λ.π.

Τρία μέλη του ΔΣ μαζί με 4 μέλη της ΕΣΤΑΜΕΔΕ επί συνόλου 28.000 Συνταξιούχων, είναι αδύνατον να καλύψουν όλες τις ανάγκες της , όσο ικανά και να είναι και όσο και αν αγωνιστούν.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Η δραστηριοποίηση και η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Η ΕΣΤΑΜΕΔΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ.

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΜΠΑΓΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΣ ΑΠΟ  ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΝΟΗΤΑ ΑΤΟΜΑ  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΝ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΈΣΕΩΝ.

ΑΜΕΣΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ, ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΤΣΜΕΔΕ, ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ, ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΣ.

ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΣΤΟΧΟΣ  ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΤΣΜΕΔΕ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.                                                          ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΣΤΟΧΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟ ΤΣΜΕΔΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Η ΘΕΣΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ.

ΟΙ  ¨ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΣΜΕΔΕ¨ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 2 ΚΑΙ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

About Γιάννης Κατσούλης

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : Προέδρος ΕΣΤΑΜΕΔΕ, 2013 - 2016 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ, 2017 (6972820575) ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ (estamede.gr), 2013 - ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Ε.Μ.Π.) ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙΣ (Μ.Ι.Τ.) MASTER OF SCIENCE IN CIVIL ENGINEERING (NORTHEASTERN) MASTER OF SCIENCE IN ENGINEERING MANAGEMENT (NORTHEASTERN)