Δευτέρα, Οκτώβριος 15, 2018

ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

                                                                             1.12.2016

Από τη φύση μας οι νεοέλληνες είμαστε φοβικοί και δε επιθυμούμε να βλέπουμε τα καλά και τα άσχημα, είμαστε αιθεροβάμονες όπως επίσης τόσα χρόνια καλλιεργούσαμε την έννοια της καλοπέρασης και του ωχαδελφισμού. Και όλα μας ήρθαν μαζικά από το 2010 με τα μνημόνια και έρχονται ακόμα χειρότερα που τέλος πάντων δεν περιγράφονται.

Αιθεροβάμων είναι εκείνος που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και κάνει απραγματοποίητα σχέδια.

Έχω τη γνώμη ότι η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ είναι γνήσια απόγονος των αιθεροβαμόνων. Δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα και κάνουν απραγματοποίητα σχέδια.

Αντίθετα, εμείς της πλειοψηφίας δεν είμαστε καθόλου αιθεροβάμονες και βαδίζουμε μεθοδικά για την πραγματοποίηση των στόχων μας και δεν πετάμε στα σύννεφα. Προσπαθούμε σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα της ελληνικής οικονομίας και των συνταξιοδοτικών νόμων να προασπίσουμε τα δικαιώματά μας με κάθε δυνατό και αποτελεσματικό τρόπο και αν μπορούσαμε θα προσεγγίζαμε και τους 30.000 συνταξιούχους μας να κάνουν τις σχετικές αγωγές τους εναντίον των μνημονιακών νόμων. Οι 1000 συνταξιούχοι που μέχρι σήμερα έχουν ασκήσει σχετικές αγωγές δεν είναι καθόλου αιθεροβάμονες και θα είναι οι κερδισμένοι διότι η απόφαση 2288/2015 του ΣτΕ η οποία ρητά αναφέρει ότι είναι αντισυνταγματικές οι διατάξεις των περικοπών των συντάξεών μας, δίνει τη δυνατότητα στο δικηγόρο μας να κερδίσουμε τις αγωγές μας διότι θα πεισθεί το δικαστήριο βάσει της ως άνω αποφάσεως να βγάλει θετική απόφαση.

                                                          ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ     

 

About Αθανάσιος Φιλιππίδης