ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΤΖΑΝΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΤΖΑΝΗ!!!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

                                                                                    21.5.2017

 

  1. Είμαι ευχαριστημένος να παράγω κίβδηλα νομίσματα και να τα οικονομάω.
  2. Την απόφαση που πήραμε για έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού ορθά την πήραμε, όπως κάθε χρόνο. Εσύ έφυγες, αλλά και αν έμενες, πάλι εμείς θα παίρναμε την απόφαση δημοκρατικότατα.
  3. Αποδεικνύεται ότι δεν είναι δημοκράτης και ούτε κατέχεις επάξια τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου.
  4. Για μένα η έννοια «αρωγά μέλη» είναι μπαρούφα.
  5. Είμαι ικανοποιημένος και ευχαριστημένος που θα αναφερθείτε για τα θέματά μας, όπως έγραψες, για επίλυση, είτε στο Μπακαλέξη, είτε στο Στασινό είτε στον Πετρόπουλο είτε στο Σπίρτζη. Καλά θα κάνετε και μακάρι να επιτύχετε.
  6. Να μη με ξαναπείς εργατοπατέρα διότι με θίγει προσωπικά και στενοχωριέμαι ψυχικά και νομίζω ότι είναι υβριστικό.
  7. Το ότι αποστέλλεις e-mail στους συνταξιούχους νομίζω ότι δημιουργείς εμπάθειες και αυτό μας κάνει καλό εμάς της πλειοψηφίας, διότι ήρθα σε επαφή με όλους αυτούς που στέλνεις γράμματα και οι οποίοι είναι οργισμένοι με τα γραφόμενά σου και έτσι νομίζω ότι αντί να τους πάρεις στην ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ, διότι αυτός είναι ο σκοπός σου, αντιθέτως εμείς έχουμε μεγάλο όφελος, γιατί σε γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.
  8. Δεν ντρέπεσαι, ρε, λίγο, ολόκληρος άντρας να στέλνεις την ημέρα 4 φορές e-mail και να μας ζαλίζεις, εμάς και τα μέλη μας, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ και πως δε βρέθηκε κανένας τρελός να σε μαχαιρώσει.
  9. Ένας Γενικός Γραμματέας σε ένα τέτοιο ιστορικό Σωματείο είναι δυνατόν να συμπεριφέρεται με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο;
  10. Ένα Σωματείο που αποτελείται από μηχανικούς που τελείωσαν Πολυτεχνεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με τεράστια μόρφωση και με ζηλευτή επαγγελματική καριέρα, έναντι πολλών κλάδων επιστημονικών φορέων, με τεράστια συμβολή στην παραγωγική διαδικασία της χώρας, να έχει ένα Γενικό Γραμματέα ο οποίος δεν αξίζει μια δεκάρα;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ,!!!

                                                                                    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ