Τάσος Μανωλίτσης: …Οταν ομως ηρθε η στιγμη της αποφασης απεχωρησαν ο Προεδρος και ο Αντιπροεδρος, χωρις να θεσουν το θεμα σε ψηφοφορια ως οφειλαν, γιατι ως φαινεται δεν μπορουσαν να μην ψηφισουν την ιδια την πορόταση τους που διατυπωσανε κατα τη συζητηση και δικαιωνε σε μεγαλο βαθμο την προταση της Πανεπιστημονικης.

Τάσος Μανωλίτσης:

Προς ολα τα μελη της ΕΣΤΑΜΕΔΕ

Υστερα απο το meil, που λαβαμε απο τον Πρόεδρό μας Κ.Δούκα στις 14 Ιουλη 2016, με θεμα «Πρακτικο αρ.5 – 12 Ιουλη 2016, εχω να πω τα παρακατω, για αποκατασταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ:

Στις 12 Ιουλη 2016 εγινε η ΕΚΤΗ ( 6η ) συνεδριαση του Δ.Σ. με κανονικη συνθεση, παρευρισκομενων των 6 απο τα 9 μελη του Δ.Σ. συμπεπιλαμβανομενων του Προεδρου Κ.Δούκα και Αντιπροεδρου Δ.Καραπιστολη. Μοναδικο θεμα σ΄αυτο το συμβουλιο ηταν «η Νομιμοτητα ή οχι της εισπραξης του περιβοητου εικοσαρικου ( 20 Ευ ), που γινοταν μεσα στο χωρο της ΕΣΤΑΜΕΔΕ απο γνωστο και ενεργο μελος της». Οταν ομως ηρθε η στιγμη της αποφασης απεχωρησαν ο Προεδρος και ο Αντιπροεδρος, χωρις να θεσουν το θεμα σε ψηφοφορια ως οφειλαν, γιατι ως φαινεται δεν μπορουσαν να μην  ψηφισουν την ιδια την πορόταση τους που διατυπωσανε κατα τη συζητηση και δικαιωνε σε μεγαλο βαθμο την  προταση της Πανεπιστημονικης.

Συναδελφοι, μελη της ΕΣΤΑΜΕΔΕ. και ολοι οι συνταξιουχοι του ΤΣΜΕΔΕ, πρεπει να δωσουμε ολοι μας ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ αυτη την αντισυνδικαλιστικη συμπεριφορα του Προεδρου και Αντιπροεδρου, γιατι μ΄αυτες τις «μεθοδους σαμποταζ» δεν θα ψηφιζονται ποτε προτασεις μη αρεστες στο προεδρειο. Ο κυριος στοχος τους αποδειχτηκε πως ειναι η Πανεπιστημονικη, γιατι τους «ενοχλει τα μεγιστα» που ειναι η μονη  παραταξη που εντασσει τον αγωνα μας στα πλαισια του συνολικου αντιμονοπωλιακου αγωνα του Λαου μας και αγωνιζεται σθεναρα με σοβαροτητα και συνεπεια για το δικιο ολων των συναδελφων συνταξιουχων του ΤΣΜΕΔΕ, μηχανικων και υπαλληλων.

Εκτος ομως απο «μεθοδο σαμποταζ» η πραξη αυτη των Δούκα και Καραπιστόλη, αποτελει επικινδυνη  αντιδημοκρατικοτητα. Εξ αλλου αυτο ειναι το περιεχομενο καθε μικροαστικης δημοκρατιας, που μας την εκθειαζει τακτικα ο Κ. Δούκας με τα meil του. Κι΄ευλογα αναρωτιεται κανεις, δεν βλεπουν οι ανθρωποι αυτοι, οτι  οπου να ΄ναι το ΤΣΜΕΔΕ καταργειται και το ωραιο του κτιριο ,που το παινευει  συχνα ο Κ.Δουκας, θα πουληθει για πενταροδεκαρες σε καποιο μονοπωλιο, (εξ αλλου γι΄αυτο χτιστηκε),  οπως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ?….Βλεπουν και καλοβλεπουν, αγαπητοι συναδελφοι,αλλα συνειδητα υπηρετουν την ταξη τους με τα μονοπώλιά της, γι΄αυτο χτυπουν την πανεπιστημονικη,σαμποταροντας τη δημοκρατια στο Δ.Σ.  Απ΄την αλλη μας προτεινουν εξυπνους αγωνες με ιδρυση τραπεζων ηθικης(?) και διαμεσολαβησεις ικανων πρυτανεων τυπου Μαρκατου(?