Τρίτη, Δεκέμβριος 11, 2018

ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΡΩΔΙΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

                                                                             28.11.2016

 

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΤΑΜΕΔΕ με βασικό θέμα τις προτεινόμενες λύσεις για το θέμα του Ν. 4387/2016 περί δημιουργίας ενός νέου Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία ΤΜΕΔΕ η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ πάντοτε με δόλιο τρόπο προσπάθησε να παραταθεί η Γενική Συνέλευση με τις ομιλίες των συνταξιούχων που προτάθηκαν να ομιλήσουν και έτσι ανάγκασε από τους 140 συνταξιούχους που ήρθαν στη Γενική Συνέλευση να σηκωθούν να φύγουν οι 80 από αυτούς από τη συνεδρίαση που πρόσκεινται ασφαλώς στους δικούς μας συνδυασμούς και έτσι να παραμείνουν μόνο 65 άτομα εκ των οποίων 40 ήταν της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ και 25 δικοί μας.

Έτσι, πάρθηκε μια απόφαση παρωδία και με ανήθικο και δόλιο τρόπο παρουσίασαν και μοίρασαν ένα ψήφισμα το οποίο δεν ανταποκρίνεται στο σκοπό της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΤΑΜΕΔΕ.

Συνεπώς η συνεδρίαση είναι άκυρη. Θα έπρεπε να υπήρχε απόφαση του ΔΣ της ΕΣΤΑΜΕΔΕ στην οποία να παρουσιάζαμε ένα κείμενο από κοινού για όσον αφορά τον επικείμενο αφανισμό του Ταμείου μας και ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε κινηματικά και νομικά.

                                                          ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ       

About Αθανάσιος Φιλιππίδης