ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

                                                                             3.12.2016

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΤΑΜΕΔΕ με βασικό θέμα τις προτεινόμενες λύσεις για το θέμα του Ν. 4387/2016 περί δημιουργίας ενός νέου Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία ΤΜΕΔΕ η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ πάντοτε με δόλιο τρόπο προσπάθησε να παραταθεί η Γενική Συνέλευση με τις ομιλίες των συνταξιούχων που προτάθηκαν να ομιλήσουν εκ μέρους της, και μ’ αυτό τον τρόπο παρατάθηκε για δύο ώρες η Γενική Συνέλευση. Έτσι ανάγκασε τα γεροντάκια από τους 140 συνταξιούχους που ήρθαν στη Γενική Συνέλευση να σηκωθούν να φύγουν οι 80 από αυτούς από τη συνεδρίαση που πρόσκεινται ασφαλώς στους δικούς μας συνδυασμούς και έτσι να παραμείνουν μόνο 65 άτομα εκ των οποίων 40 ήταν της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ και 25 δικοί μας.

Έτσι, πάρθηκε μια απόφαση παρωδία και με ανήθικο και δόλιο τρόπο παρουσίασαν και μοίρασαν ένα ψήφισμα την τελευταία στιγμή, και ενώ είχαν αποχωρήσει οι δικοί μας συνάδελφοι, το οποίο βέβαια δεν ανταποκρίνεται καθ’ ολοκληρίαν στο σκοπό της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΤΑΜΕΔΕ διότι είχε μέσα παραγράφους άσχετες με το θέμα.   

Συνεπώς η συνεδρίαση είναι άκυρη. Θα έπρεπε να υπήρχε απόφαση του ΔΣ της ΕΣΤΑΜΕΔΕ στην οποία να παρουσιάζαμε ένα κείμενο από κοινού για όσον αφορά τον επικείμενο αφανισμό του Ταμείου μας και ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε κινηματικά και νομικά.

Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ για άλλη μια φορά έδειξε το δόλιο προσωπείο της. Τι περιμένει κανείς από προλετάριους;

                                                          ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ