ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ Γ.Σ. ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2015

Παρά την προσπάθεια της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ να μην ψηφισθούν τα πεπραγμένα μας, εν τούτοις θριάμβευσε η ΕΣΤΑΜΕΔΕ και υπερψηφίστηκαν με ποσοστό 80% έναντι ποσοστό 20% από τα 40 μέλη της Πανεπιστημονικής. Οι δικοί μας που ήλθαν ήσαν 160 και γι’ αυτό όταν αντιλήφθηκε η Πανεπιστημονική ότι θα καταποντιστούν, έβαλε σε εφαρμογή το δόλιο σχέδιό της να καθυστερήσει η συζήτηση, άρχισαν να ασχημονούν και να καταλάβουν το προεδρείο, να θέλουν να πετάξουν τα μικρόφωνα, να λοιδορούν τον Πρόεδρο της ΕΣΤΑΜΕΔΕ, απαιτώντας να μιλήσουν περί τα δέκα άτομά των, από 10 λεπτά ο καθένας, όταν μετά τις ομιλίες των εκπροσώπων των παρατάξεων, η ώρα είχε φθάσει να είναι 13.30 μ. και ενώ η αίθουσα έπρεπε να παραδοθεί την 14.00 μ.

Επακολούθησαν λοιπόν τα έκτροπα αυτά, ακόμα και με απειλητικές διαθέσεις έμπροσθεν του προεδρείου, ασχημονούσαν, ύβριζαν, προπηλάκιζαν και ζητούσαν να μιλήσουν οπωσδήποτε, να στρέψουν το μικρόφωνο εναντίον του Προέδρου της Γ.Σ. Τότε εκατό (100) μέλη των συνδυασμών μας απεχώρησαν και έφυγαν διότι κατάλαβαν ότι η επιχειρηθείσα κατάσταση τους δημιούργησε κλίμα δυσφορίας, στενοχωρήθηκαν, διότι για πρώτη φορά είδαν «επιστήμονες» να φέρονται σαν άνθρωποι του πεζοδρομίου και δεν μπορούσαν να βλέπουν τέτοιο θέαμα.

Τελικά μίλησαν 8 μέλη της Πανεπιστημονικής από 2 λεπτά ο καθένας και η ψηφοφορία έληξε περί την 2.30 μ., ενώ δεν μίλησαν περί τα 15 μέλη μας.

Από την απομαγνητοφώνηση των πεπραγμένων θα βρούμε τους συναδέλφους που εξετράπησαν και θα συνέλθει τότε το Δ.Σ. της ΕΣΤΑΜΕΔΕ για να ασκήσει το δικαίωμά της με πειθαρχικές ποινές που πρέπει να λάβει βάσει του Καταστατικού. Το θέμα χειρίζονται οι δικηγόροι μας.

 

                                                                      Με Εκτίμηση

 

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ