Τρίτη, Ιούνιος 19, 2018

Η ΕΣΤΑΜΕΔΕ ΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΣΤΑΜΕΔΕ ΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

Η ΕΣΤΑΜΕΔΕ ΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ

 

Οι βασικές προϋποθέσεις για να είναι η ΕΣΤΑΜΕΔΕ μία ζωντανή οντότητα, ένας ζωντανός Οργανισμός υπάρχουν.

 

Τα συστατικά μέρη της ΕΣΤΑΜΕΔΕ είναι άνθρωποι που έχουν αναπτύξει την φυσιοκρατική τους αντίληψη, έχουν αποκτήσει αναλυτική κριτική σκέψη και έχουν ασκήσει επί πολλά χρόνια την συνθετική τους σκέψη.

Δυστυχώς όμως, αυτά έχουν αποκτηθεί μέσα στο μόρφωμα Αφέντες – Δούλοι και κατά συνέπεια σε πολλούς είναι διαστρεβλωμένα και έτσι έχουν αποδεχθεί ένα νοσηρό περιβάλλον, γεγονός αρνητικό για την συνοχή του Οργανισμού και την προσπάθεια ανάταξης του καθώς και του παρόντος Περιβάλλοντος του, το οποίο όχι μόνο δεν εξασφαλίζει την επιβίωσή μας αλλά απειλεί την ίδια την ύπαρξή μας σαν άτομα, σαν έθνος και σαν κράτος.

Μία άλλη εξαιρετικά σημαντική ιδιότητα των συστατικών στοιχείων της ΕΣΤΑΜΕΔΕ, είναι ότι κατέχουν το απαραίτητο «γνωρίζω πως» (know how), που είναι απαραίτητο στον Πρωτογενή και Δευτερογενή Τομέα της Πραγματικής (Φυσικής) Οικονομίας και περαιτέρω, πολλοί από αυτούς γνωρίζουν το γιατί (know why), που είναι απαραίτητο για τις έρευνες και τις εφευρέσεις.

 

Όλο αυτό το δυναμικό δεν πρέπει να πάει χαμένο και αναξιοποίητο.

 

Επομένως η ΕΣΤΑΜΕΔΕ πρέπει να οργανωθεί για να εκπληρώσει στόχους που είναι μέσα στην εμβέλεια και τα ενδιαφέροντα των μελών της, προς το συμφέρον των ίδιων, των παιδιών τους και της πατρίδας.

 

Σήμερα η ΕΣΤΑΜΕΔΕ:

 

  1. Λειτουργεί σε ένα δωματιάκι 12 τετραγωνικών μέτρων χωρίς τα στοιχειώδη μέσα και την στοιχειώδη οργάνωση και κυρίως με πολύ περιορισμένους στόχους.

2.Δεν διαθέτει τους χώρους, την υλικοτεχνική υποδομή, τα στελέχη μιας μόνιμης γραμματείας και τα οικονομικά μέσα για μια στοιχειώδη οργάνωση λειτουργίας.

3.Στην ΕΣΤΑΜΕΔΕ, κάθε τρία χρόνια από τους περίπου 30.000 συνταξιούχους, έρχονται 450 άτομα (δηλαδή ποσοστό συμμετοχής 1,5%) για να ψηφίσουν και μετά αδιαφορούν, με αποτέλεσμα να συμμετέχουν εθελοντικά στα δρώμενα και τις ενέργειες της πλειοψηφίας του Δ.Σ. 4 με 5 απλά μέλη της ΕΣΤΑΜΕΔΕ (δηλαδή ποσοστό συμμετοχής 0,01%).

4.Η μειοψηφία στο Δ.Σ. αδιαφορεί πλήρως για την κατάσταση αυτή της ΕΣΤΑΜΕΔΕ και ασχολείται μόνο με πολιτικές πορείες διαμαρτυρίας, κάνοντας στείρα αντιπολίτευση στην πλειοψηφία του Δ.Σ.

Συνοπτικά, λόγω των παραπάνω και του υπάρχοντος Καταστατικού καθώς και της αδιαφορίας των περισσότερων συνάδελφων, η ΕΣΤΑΜΕΔΕ είναι σαν ένα μωρό στην θερμοκοιτίδα.

Για να επιβιώσει χρειάζεται φροντίδα, πραγματικό ενδιαφέρον, αγάπη και κυρίως ομόνοια μεταξύ αυτών, που το φροντίζουν και μεταξύ των μελών της.

Ας φροντίσουμε όλοι να επιβιώσει και να βγει σύντομα από την θερμοκοιτίδα για να χαρούμε την παιδική του ηλικία.

Πολλοί από εμάς δεν θα γνωρίσουν την εφηβεία του, οι περισσότεροι δεν θα το δούμε στην νεότητα του και όλοι θα χάσουμε την ωριμότητά του.

Αξίζει όμως η προσπάθεια να φτιάξουμε έναν γνήσιο απόγονο των Προγόνων μας, αντάξιο της Ελληνικής Κληρονομιάς και του Ελληνικού Πολιτισμού και αντάξιο των έμπειρων Ελλήνων Μηχανικών.

 

ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΟ

 

Όταν αναφερόμαστε στο ‘Μεγάλο Σχέδιο της Αρμονίας των Σφαιρών’ του Πυθαγόρα, ουσιαστικά αναφερόμαστε στην υποκείμενη τάξη, στην γεωμετρική δομή και τους Νόμους της Εξέλιξης του Σύμπαντος και του οτιδήποτε εμπεριέχεται σ’ αυτό, καθώς και τους Νόμους της Μεταβολής του, στις φάσεις Διαστολής και Συστολής του.

Ο Άνθρωπος που ανέστησε τον εγκέφαλο, το νευρικό σύστημα και ολόκληρο τον σκελετό της Ελληνικής Κοσμοκεντρικής Αντίληψης, στο τετράτομο έργο του, ‘Ο Μυστικός Κώδικας του Πυθαγόρα’, λέγεται Ιπποκράτης Δάκογλου, είναι Πολιτικός Μηχανικός και το βιβλίο του είναι ότι σημαντικότερο έχω διαβάσει μέχρι σήμερα.

 

Τους Έλληνες τους ενδιέφερε πάντοτε η δημιουργία, η αλήθεια και η ουσία, και όχι η περιουσία. Αγαπούσαν την Σοφία.

Η Ελληνική Φιλοσοφία είχε στόχο την κατανόηση του Σύμπαντος, την κατανόηση της Φύσης (συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου), και τον προσδιορισμό του Ατομικού και Κοινωνικού πρακτέου για την ενηλικίωση και την αρμονική συμβίωση των ανθρώπων τόσο μεταξύ τους όσο και με την Φύση.

Οι Έλληνες δεν υπήρξαν ποτέ ρατσιστές, φασίστες ή ναζί, και δεν θεώρησαν ποτέ τον εαυτό τους περιούσιο λαό κάποιου θεού ή εκλεκτή φυλή, όπως κάποιοι άλλοι.

Περιφρονούσαν, ονόμαζαν και θεωρούσαν βάρβαρους όλους αυτούς που ζούσαν κοπαδοποιημένοι σε κοινωνίες αφεντάδων – δούλων στον τότε γνωστό κόσμο, ανεξάρτητα του αν ήσαν αφέντες ή δούλοι, ποιμένες ή πρόβατα.

Μετά τον Κατακλυσμό του Δευκαλίωνα, (ο Δευκαλίων σημαίνει Κατακλυσμός και ήταν υιός του Προμηθέα και πατέρας του Έλληνα), οι Έλληνες χρειάστηκε να ξαναφτιάξουν τα πάντα από την αρχή μόνοι τους, χωρίς την βοήθεια κανενός θεού.

Γι’ αυτό τιμούσαν μόνο την ηρωική, την δημιουργική και την πνευματική ανθρώπινη ικανότητα και όχι την πλουτοκρατική.

Τιμούσαν ουσιαστικά τον Προμηθέα, τον Επιστήμονα Φυσιοκράτη και Φιλόσοφο.

Γι’ αυτό ο Δίας = Ζευς = Ζωή = Φύση μαζί με την Ήρα, συμβόλιζαν την γονιμοποιητική δύναμη της Φύσης και της Ζωής και την γονιμοποιητική δύναμη του Πολιτισμού του Ανθρώπου που γονιμοποίει, το πνεύμα, την ψυχή και το σώμα. Στο Συμπαντικό επίπεδο συμβόλιζαν την γονιμοποιητική σύνθεση των φυσικών οντοτήτων, όταν αυτές συμβαίνει να λειτουργούν συμπληρωματικά και όχι καταστροφικά. Συμβόλιζαν την Δυναμική Αλληλεπίδραση και Ζεύξη των οντοτήτων (χωρικών σπειρών του Αιθέρα) ελεύθερης και δεσμευμένης ενέργειας που αποτελούν το Σύμπαν.

Οι άλλοι θεοί και θεές συμβόλιζαν τις δημιουργικές ικανότητες του Ανθρώπου στο πνεύμα, στην ψυχή και στο σώμα, και κατά συνέπεια στον έρωτα, στην γεωργία, στο κυνήγι, στις κατασκευές, στο εμπόριο, στον πόλεμο, στην σοφία, στην γνώση, στις τέχνες, στις επιστήμες, στα κατορθώματα κ.λ.π.

Οι φυσιοκρατικοί θεοί των Ελλήνων ήταν συμβολικοί και κατάλληλοι για μορφωμένους και δημιουργικούς ανθρώπους που ζούσαν υπεύθυνα και ελεύθεροι σε κοινωνίες συμβίωσης. Η ζωή και η παιδεία τους, τους έκανε ενήλικους στο σώμα, στον ψυχισμό και στην νόηση και υπεύθυνους πολίτες, που διαμόρφωναν οι ίδιοι το παρόν και το μέλλον τους.

Αντίθετα με ότι συμβαίνει σήμερα.

Συγχρόνως, η εκπαίδευση των πολιτών συνεχιζόταν σε ολόκληρη την ζωή τους μέσω των Τεχνών (Θέατρο, Μουσική, Γλυπτική, Ζωγραφική κ.λ.π.) με στόχο την ανάδυση και διαμόρφωση στον καθένα, του συλλογικού ψυχισμού και της συλλογικής νόησης, καθώς και της υψηλής αισθητικής.

Επίσης αντίθετα με ότι συμβαίνει σήμερα.

Από τους Προγόνους μας και τους Συμβολικούς ‘Θεούς’ των Φυσιοκρατών Προγόνων μας, δεν είναι ούτε ένας γνωστός επειδή υπήρξε απλά και μόνο πλούσιος ή ισχυρός, επειδή απλά και μόνο συσσώρευσε τεράστια περιουσία ή δύναμη, ή επειδή υπήρξε επιτυχημένος τοκογλύφος, απατεώνας, φονιάς, εγκληματίας ή νταβατζής.

Οι Πρόγονοί μας ποτέ δεν θεώρησαν τον εαυτό τους ιδιοκτήτη του Πλανήτη και ποτέ δεν αυτοανακηρύχθηκαν εκπρόσωποι επί της Γής κάποιου ‘Θεού’ κατασκευασμένου από τους ίδιους.

Όλοι οι Συμβολικοί ‘Θεοί’ τους, ήσαν σύμβολα και πρότυπα ζωής, γονιμότητας και δημιουργικότητας.

Το χρήμα, που αποτελεί μία κατά συνθήκη συσσωρευμένη ενέργεια, οι Έλληνες πρόγονοί μας το χρησιμοποίησαν σαν μέσο επιτάχυνσης της γονιμοποίησης και της δημιουργικότητας της κοινωνίας συμβίωσης των ανθρώπων, που αποτελεί την πραγματική συσσωρευμένη ενέργεια.

Όλοι οι άλλοι το χρησιμοποίησαν και το χρησιμοποιούν, μέσω της τοκογλυφίας, για την ιδιοτελή ληστεία και εκμετάλλευση της πραγματικής οικονομίας.

The word money in Greek language is not μόνη (money), it is νόμισμα (nomisma)                 which derives from the word νομίζω (nomizo= I think so, I suppose so) and from the word νόμος (nomos=law).

So nomisma gives the exact meaning and definition of mone(y).

It is something we think has value, or something that someone convinced us it has, but in reality it has not.

 

Η διαιώνιση της εξουσίας τους, επιτυγχάνεται μέσω του μονοπωλίου της έκδοσης και κυκλοφορίας του χρήματος με τόκο, της επιβολής και διατήρησης της ζούγκλας αφέντες – δούλοι, δηλαδή μέσω της Πυραμιδικής Δομής του μορφώματος Ποιμένας – Κοπάδι, και κατά συνέπεια μέσω της κοπαδοποίησης, της αποβλάκωσης, της εξαθλίωσης, της τρομοκρατίας και της μετατροπής των ανθρώπων σε εύπλαστη μάζα δούλων, (ΜΜΕ = Μαζοποίηση, Μαλάκυνση, Εξαπάτηση).

Ο Ελληνικός Πολιτισμός έφτιαχνε Ανθρώπους με νοημοσύνη, με προσωπικότητα, αυτάρκεις και ατρόμητους που ήταν αδύνατον να κοπαδοποιηθούν.

Γι’ αυτόν τον λόγο, οι αφέντες των λαών, τον δολοφόνησαν με τον χειρότερο τρόπο και συνεχίζουν να τον δολοφονούν και να τον απαξιώνουν.

Οι αφέντες των λαών χρησιμοποιούν το χρήμα για την διαφθορά και εξαγορά των ισχυρών, την πληρωμή μισθοφόρων για όλες τις δουλειές, την κοπαδοποίηση, την διαίρεση του πληθυσμού, την το εκμετάλλευση, την οικονομική καταπίεση, εκβιασμό, εξάρτηση, συντριβή, τρομοκράτηση, αποβλάκωση και εξόντωση όλων και κυρίως για την μόνιμη ληστεία της πραγματικής οικονομίας, την μόνιμη ληστεία της εργασίας των παραγωγικών δυνάμεων και την διαιώνιση της υπανάπτυξης.

Μετά την κατάκτηση του Ελληνιστικού Κόσμου από τους Ρωμαίους, εδώ και 2.150 χρόνια, το Σύστημα Αφέντες – Δούλοι επεβλήθη και στους Έλληνες και στην Λευκή Φυλή και από το +300 η κοπαδοποίηση τελειοποιήθηκε με την υιοθέτηση και την βίαιη επιβολή ενός διαστρεβλωμένου Χριστιανισμού (του Σιωνισμού), που αποτελεί παραλλαγή της Εβραιοθεοκρατικής Μεθόδου Κοπαδοποίησης, η οποία επελέγη διότι είχε δώσει άριστα αποτελέσματα στο παρελθόν, με την απόλυτη κοπαδοποίηση των 12 διαφορετικών φυλών που ζούσαν στην Μέση Ανατολή.

Κοπαδοποίηση που ισχύει και σήμερα, τόσο για τους εβραίους όσο και για τους χριστιανούς.

 

Σύμφωνα με τα κατασκευασμένα ‘ιερά βιβλία’ των Εβραίων και των Χριστιανών, και τα καταγεγραμμένα γεγονότα, οι αντίστοιχες κοπαδοποιήσεις διέφεραν και διαφέρουν μεταξύ τους στο ότι η πρώτη κατασκευάζει κοπάδια ύπουλων αρπακτικών με εμφάνιση αμνών, ενώ η δεύτερη κοπάδια πραγματικών αμνών.

Ο Ποιμένας ( η Συμμορία της Κυρίαρχης Ομάδα Εξουσίας) και στις δύο περιπτώσεις, αποτελείται από Υπανθρώπους ,Παράσιτα και Κανίβαλους, δηλαδή από απατεώνες, εγκληματίες και φονιάδες που παριστάνουν τους καλούς και τους άγιους.

 

Όλοι αυτοί, επιλέγονται, εκπαιδεύονται, οργανώνονται, κατευθύνονται και ελέγχονται από τους κυρίαρχους του χρήματος (την Συμμορία των Διεθνών Τοκογλύφων = International Banksters), μέσω των μυστικών εταιριών και μυστικών υπηρεσιών.

Τα αφεντικά της Λευκής φυλής προκειμένου μέσω της κοπαδοποίησης να εγκαθιδρύσουν και να διαιωνίσουν την εξουσία τους και το Σύστημα Αφέντες – Δούλοι, προέβησαν συστηματικά και μεθοδικά στην γενοκτονία του 95% των Ελλήνων και την δολοφονία του Ελληνικού Πολιτισμού και των Έργων του, καθώς και στην δολοφονία της Ιστορικής Μνήμης της Λευκής Φυλής.

Προέβησαν στην συστηματική καταστροφή της Ελληνικής Ιστορικής Μνήμης, της Ελληνικής Γλώσσας και Παιδείας καθώς και στην συστηματική ισοπέδωση των Πόλεων και των Μνημείων του Ελληνικού Πολιτισμού.

Εδώ και 2.150 χρόνια, την ιστορία στην Δύση, δεν την γράφουν οι νικητές, όπως είπε ο Ναπολέων, την γράφουν οι νταβατζήδες τοκογλύφοι και φονιάδες ανθρώπων, λαών και του Πολιτισμού των Ανθρώπων.

Διαχρονικά και παραδοσιακά επεδίωξαν και επιδιώκουν μεθοδικά και σχεδιασμένα, τον αφανισμό και την λήθη της Επιστημονικής, Φυσιοκρατικής, Κοσμοκεντρικής, Συμβιωτικής και Ανθρωπιστικής Αντίληψης, διότι είναι αυτές ακριβώς οι αντιλήψεις που αποκλείουν την Πυραμιδική Δομή της Εξουσίας και την Κοπαδοποίηση και δημιουργούν ενήλικους Ανθρώπους.

Είναι αυτές ακριβώς οι αντιλήψεις που μετατρέπουν τα πρόβατα σε ελεύθερους ανθρώπους, σε ελεύθερα σκεπτόμενα άτομα και εχθρούς της κοπαδοποίησης και της Πυραμιδικής Δομής της Εξουσίας, που αποτελούν τις βάσεις του Συστήματος Αφέντες – Δούλοι, Ποιμένας- Κοπάδι.

Χωρίς κοπάδι δεν υπάρχει ποιμένας και αντιστρόφως.

 

Επομένως, για όσους επιθυμούν να σκέπτονται ελεύθερα και δεν θέλουν να ανήκουν σε κάποιο κοπάδι (Θεοκρατικό, Πολιτικό, Κομματικό, Ρατσιστικό, Φυλετικό, Ποδοσφαιρικό κ.λ.π.) είναι αναγκαίο να αποκτήσουν Φυσιοκρατική, Επιστημονική, Κοσμοκεντρική, Συμβιωτική και Ανθρωπιστική Αντίληψη, που θα τους οδηγήσει έξω από την ‘Σπηλιά’, όπως την περιέγραψε ο Πλάτωνας εδώ και 2.400 χρόνια.

 

Το θέμα που τίθεται λοιπόν, για όσους ενδιαφέρονται, θέλουν και μπορούν, είναι το πώς κάποιος αποκτά ανεξάρτητη κριτική σκέψη και αυτές τις αντιλήψεις και τι ακριβώς είναι αυτές οι αντιλήψεις.

 

Το εγχείρημα φαίνεται δύσκολο δεδομένης της Αντιπαιδείας, που όλοι μας έχουμε υποστεί, της σχεδιασμένης Αποβλάκωσης, που μας βομβαρδίζει καθημερινά από τα Μέσα Μαζικής Πλύσης Εγκεφάλου, Αποβλάκωσης, Χυδαιοποίησης, Τρομοκράτησης και Εξαχρείωσης και τις συντονισμένες προσπάθειες κοπαδοποίησης, ομογενοποίησης, παστερίωσης, αποστείρωσης, κατακερματισμού, αδρανοποίησης, εξάρτησης κ.λ.π. που μας βομβαρδίζουν συνεχώς από παντού.

 

Πράγματι είναι δύσκολο, αλλά με σωστή πληροφόρηση, συνεχή προσπάθεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα μπορεί κανείς να το πετύχει.

 

Η ζωή του καθενός έχει αξία, είναι μοναδική και δεν επαναλαμβάνεται.

Αξίζει να την ζήσουμε σαν άνθρωποι και όχι σαν σαρκοφάγα ή φυτοφάγα ζώα σε κάποιο κοπάδι.

Ο Αδαμάντιος Κοραής όπως και ο Σωκράτης ήθελαν οι συμπολίτες τους να γίνουν φιλόσοφοι, ήθελαν ‘Λαό Φιλόσοφο’.

Γιατί μόνο ένας τέτοιος Λαός δεν μπορεί να κοπαδοποιηθεί.

 

Κατ’ αρχήν λοιπόν χρειάζεται να θυμηθούμε τα στάδια που κατακτά διαδοχικά ο εγκέφαλος μας στην πορεία του προς τον νοήμονα, τον ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο.

Γεννιόμαστε με έναν εγκέφαλο δομικά και λειτουργικά διαμορφωμένο που ολοκληρώνεται στις δομικές και λειτουργικές λεπτομέρειες μέχρι την ηλικιακή ενηλικίωση, αλλά ακατέργαστο.

Το επόμενο στάδιο είναι η μηχανιστική σκέψη της οποίας η ποιότητά εξαρτάται από το περιεχόμενό της, το οποίο αποτελείται από πληροφορίες που έχουν καταγραφεί στον εγκέφαλο σαν αλήθειες.

Αν αυτό το περιεχόμενο είναι σκουπίδια και παραμύθια, τότε αυτός ο εγκέφαλος δεν μπορεί να ανελιχθεί στο επόμενο στάδιο της Αναλυτικής Κριτικής Σκέψης, γιατί η μηχανιστική του σκέψη είναι ανάπηρη.

 

Τα άτομα με ανάπηρη μηχανιστική σκέψη, κοπαδοποιούνται και χειραγωγούνται εύκολα.

Είναι κατάλληλα για το Σύστημα Ποιμένας– Πρόβατα (Αφέντες – Δούλοι) και αυτό ακριβώς επιδιώκουν και δυστυχώς πετυχαίνουν τα ΜΜΕ.

 

Μόνο αν το περιεχόμενο της μηχανιστικής σκέψης αποτελείται από φυσιοκρατικές και επιστημονικές αλήθειες, τότε και μόνο τότε, ένας εγκέφαλος μπορεί να ανελιχθεί στο επόμενο στάδιο, που είναι η Αναλυτική Κριτική Σκέψη.

Μόνο τότε ένας εγκέφαλος μπορεί να αναπτύξει Διανοητική Νοημοσύνη.

Μετά την κατάκτηση της Αναλυτικής Κριτικής Σκέψης, είναι δυνατόν ένας εγκέφαλος να κατακτήσει στην συνέχεια τα επόμενα στάδια, της Συνθετικής, της Ερευνητικής και της Εφευρετικής Σκέψης.

 

Επομένως οφείλουμε κατ’ αρχήν να αποκαταστήσουμε την μηχανιστική μας σκέψη.

Για την επισκευή και καθαρισμό της Μηχανιστικής Σκέψης μας, θα πρέπει να καταφύγουμε στους παρακάτω συμμάχους μας:

 

Ο πρώτος είναι η Ελληνική Κληρονομιά, Επιστήμη, Τέχνη, Φιλοσοφία και Γλώσσα που διεσώθησαν από τους Έλληνες που επέζησαν ή που κρύφτηκαν μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία και ανάμεσα σε άλλους λαούς, όπως τους Ινδούς και τους Άραβες, καθώς και η συνέχειά της στην Αναγέννηση το +1400 και εν μέρει στον Διαφωτισμό το +1600.

 

Ο δεύτερος είναι ο Κόσμος της Σύγχρονης Επιστήμης και Τεχνολογίας, καθώς και η Έρευνα του Διαστήματος.

 

Ο τρίτος είναι η Ψηφιακή Πληροφόρηση των αντίπαλων του Κατεστημένου και το Διαδύκτιο.

 

Ο τέταρτος είναι ο εαυτός μας, ο οποίος πρέπει να θέσει Κριτήρια και Στόχους.

 

1) Να θέσει Κριτήρια.

Κριτήρια επιλεκτικής επιλογής για την αποδοχή ή απόρριψη της οποιασδήποτε άποψης ή πληροφορίας από οπουδήποτε και αν προέρχεται.

Μερικά από αυτά τα κριτήρια είναι τα παρακάτω:

 

α) Κατά πόσον οι πληροφορίες είναι τεκμηριωμένες και επιστημονικές και προέρχονται από ανθρώπους και όχι παράσιτα, από επιστήμονες και όχι αγύρτες, από πραγματικά ελεύθερα σκεπτόμενους διανοούμενους και όχι πληρωμένους απολογητές του κατεστημένου, ή παραπλανημένους και απληροφόρητους αφελείς που ασυνείδητα είναι στην ουσία οπαδοί του κατεστημένου και παίζουν το παιχνίδι του.

Κατά πόσον οι πληροφορίες προέρχονται από πραγματικούς διαφωτιστές, και όχι μισθοφόρους σκοταδιστές που οδηγούν στην κοπαδοποίηση, στην αποβλάκωση, στο οπαδιλίκι, στην διαίρεση, τον φανατισμό, τον εμφύλιο και την καταστροφή.

 

β) Κατά πόσον οι πληροφορίες περιγράφουν κατανοητά το περιεχόμενο κάθε επίπεδου σκέψης και παρέχουν τα εργαλεία που απαιτούνται για την προαγωγή της νόησης διαδοχικά στα επίπεδα: της επιστημονικής μηχανιστικής σκέψης, της αναλυτικής κριτικής σκέψης, της συνθετικής σκέψης, της ερευνητικής σκέψης και τέλος της εφευρετικής σκέψης.

 

γ) Κατά πόσον οι πληροφορίες λειτουργούν στην κατεύθυνση της γονιμοποίησης της νόησης, του ψυχισμού και του σώματος, οδηγούν στην Αυτογνωσία, στον Συλλογικό Ψυχισμό, στην Συλλογική Νόηση και στην Φυσιοκρατική Αντίληψη του Κόσμου.

Κατά πόσον οδηγούν στην κατανόηση της δομής και λειτουργίας της κοινωνικής και φυσικής πραγματικότητας, στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, της βούλησης, και της δημιουργικότητας,

Κατά πόσον οδηγούν στην ενεργοποίηση, και στην διαμόρφωση σχέσεων συμβίωσης και αλληλογονιμοποίησης με το ατομικό, κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον.

 

δ) Κατά πόσον οι πληροφορίες ξεσκεπάζουν το Κατεστημένο της Συμμορίας, την δομή του, τις ιδιότητές του, την λειτουργία του, τα κάστρα του, τα όργανά του, τους μηχανισμούς του, τους απολογητές του, τους μισθοφόρους του, τις θεσμοθετημένες φανερές και κρυφές συμμορίες του, τα σχέδια του, τις μεθόδους του, τα εργαλεία του, τους συνοδοιπόρους του, τα πεπραγμένα του, τους πράκτορες του, κ.λ.π.

 

ε) Κατά πόσον οι πληροφορίες που αφορούν την Προϊστορία, την Ιστορία και το Παρόν είναι αληθινές, αντικειμενικές και συνεκτικές. Κατά πόσον ανασύρουν από την λήθη την Ελληνική Κληρονομιά, την Αναγέννηση της και τον Διαφωτισμό καθώς και την Πραγματική Προϊστορία και Ιστορία της Λευκής Φυλής.

Κατά πόσον ενισχύουν την συνοχή και αλληλεγγύη των ελεύθερων Ανθρώπων και δεν είναι υπαγορευμένες ή διαστρεβλωμένες από πράκτορες του κατεστημένου.

 

2) Να θέσει στόχους.

Πρώτος στόχος είναι η φυσιοκρατική, συμβιωτική και επιστημονική ανέλιξη της σκέψης του. Ήτοι, η απόκτηση διανοητικής και ψυχικής νοημοσύνης, επιπλέον της σωματικής και συναισθηματικής νοημοσύνης.

 

Η Ελληνική λέξη επιστήμη, αποτελείται από δύο λέξεις, την λέξη – ίσταμαι – και την λέξη – επί – που συνδεόμενες λένε αυτό ακριβώς που κάνουμε.

Πράγματι, όταν θέλουμε να καταλάβουμε οτιδήποτε, στεκόμαστε πάνω σ’ αυτό και το μελετάμε, το αναλύουμε κλπ, και στο τέλος ‘ιστάμεθα επ’ αυτού’, δηλαδή το κατέχουμε. Έτσι η επιστήμη εξετάζει το οτιδήποτε υπάρχει Φυσιοκρατικά.

 

Το οτιδήποτε υπάρχει για να υπάρχει σαν οντότητα, πρέπει να έχει:

 

Συστατικά Μέρη

Συνοχή

Δομή

Μορφή

Χαρακτηριστικά

Ιδιότητες

Εσωτερική Λειτουργία και Συμπεριφορά σαν Σύνολο

Εξωτερική Λειτουργία και Συμπεριφορά σαν Σύνολο

Δυναμική Αλληλεπίδραση με το Περιβάλλον, που να εξασφαλίζει την Επιβίωσή του και την Επιβίωση εκείνου του Περιβάλλοντος που του την εξασφαλίζει.

 

 

 

Με όλα αυτά ασχολείται η Επιστήμη και η Επιστήμη είναι για όλους τους Ανθρώπους.

 

Αυτά προσπαθεί να καταλάβει η Φυσιοκρατική Επιστήμη, που επιδιώκει οτιδήποτε υπάρχει να το προσδιορίσει όσο το δυνατόν καλλίτερα και όχι δογματικά.

 

Δεύτερος στόχος είναι η απόκτηση αυτογνωσίας, υπευθυνότητας, συλλογικού ψυχισμού και συλλογικής νόησης, που οδηγούν το άτομο στην ανέλιξή του σε Άνθρωπο και περαιτέρω στην ενεργό συμμετοχή του στην προσπάθεια δημιουργίας της Συμβιωτικής Κοινωνίας των Ανθρώπων και του Πολιτισμού των Ανθρώπων.

 

Τρίτος στόχος είναι να μάθει, να καταλάβει και να στοχαστεί πάνω στην Ελληνική Γλώσσα και τις Ελληνικές Λέξεις, την Φυσική του Αιθέρα και των Ενεργειακών Οντοτήτων (Ελληνική Κοσμογονία, Κβαντική Μηχανική και Κβαντική Ηλεκτροδυναμική), την Φυσική του Σύμπαντος (Θεωρία του Χάους και της Πολυπλοκότητας), τα Μαθηματικά, την Βιοχημεία, την Βιολογία, την Γεωλογία, την Κοινωνιολογία, και την Οικιστική, καθώς και πάνω στην Κοσμολογία, την Φιλοσοφία, την Επιστήμη, την Τεχνολογία, την Τέχνη, την Διοίκηση, την Πολεοδομία, την Αρχιτεκτονική και την Οικονομία των Αρχαίων Ελλήνων κυρίως της Κλασικής Εποχής και εν μέρη της Ελληνιστικής Εποχής.

 

 11755827_926455024077530_4405804791151416326_n

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ (6972820575)
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Ε.Μ.Π.)
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙΣ (Μ.Ι.Τ.)
MASTER OF SCIENCE IN CIVIL ENGINEERING (NORTHEASTERN)
MASTER OF SCIENCE IN ENGINEERING MANAGEMENT (NORTHEASTERN)

About Γιάννης Κατσούλης

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : Προέδρος ΕΣΤΑΜΕΔΕ, 2013 - 2016 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ, 2017 (6972820575) ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ (estamede.gr), 2013 - ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Ε.Μ.Π.) ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙΣ (Μ.Ι.Τ.) MASTER OF SCIENCE IN CIVIL ENGINEERING (NORTHEASTERN) MASTER OF SCIENCE IN ENGINEERING MANAGEMENT (NORTHEASTERN)