Ετήσια Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ  ΕΡΓΩΝ (ΕΣΤΑΜΕΔΕ), Κολοκοτρώνη 4 , 2ος όροφος, Αθήνα, Τ.Κ. 10561, τηλ.: 210 3225997, Αθήνα  5-4-2019

                                                    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Έχοντας υπόψη το άρθρο 18 του καταστατικού της ΕΣΤΑΜΕΔΕ, το Δ.Σ. της Ένωσης συγκαλεί Ετήσια Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των μελών της ΕΣΤΑΜΕΔΕ την ΠΕΜΠΤΗ  11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 9:00 στο ξενοδοχείο  Royal Olympic Αθανασίου Διάκου 28-34 (Μετρό σταθμός Ακροπόλεως) με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης                                             
2. Έκθεση ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2018 – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 2019
3. Οικονομικός Απολογισμός 2018 και προϋπολογισμός 2019
4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής                                   
5. Ψηφοφορία για την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
6. Συζήτηση επί των παραπάνω θεμάτων                                           
7. Ψηφοφορία για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ&ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Απολογισμό
8. Ψηφοφορία για την εκλογή νέων οργάνων της Ένωσης _____________________________________________________
Η Συνέλευση δύναται να συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 10:00 ΕΩΣ 17:00 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟ 9:00 ΕΩΣ 15:00  στο κτίριο του ΤΜΕΔΕ (Πρώην ΤΣΜΕΔΕ) Π. Πατρών Γερμανού 3-5 Πλ. Κλαυθμώνος για το τελευταίο παραπάνω θέμα:      
8. Ψηφοφορία για την εκλογή νέων οργάνων της Ένωσης      __________________________________________________    

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία συγκαλείται νέα Γενική Συνέλευση την επόμενη εβδομάδα στους ίδιους χώρους, τις ίδιες ημέρες και ώρες με τα ίδια ως άνω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ

——————————————————————————————————————


 


ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΕΣΤΑΜΕΔΕ)


Οριστικοποιήθηκε στο ΔΣ της 4/4/19 το πρόγραμμα της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης ( ΓΣ) και των Αρχαιρεσιών για  την ανάδειξη του νέου Διοικητού Συμβουλίου (ΔΣ)  και Ελεγκτικής Επιτροπής (ΕΕ) της Ένωσης Συνταξιούχων Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΕΣΤΑΜΕΔΕ).

Η Γενική  Συνέλευση θα γίνει στο ξενοδοχείο  ROYAL  OLYMPIC (οδός Αθ. Διάκου 28-34 Αθήνα, στύλοι Ολυμπίου Διός, στάση μετρό «Ακρόπολη» ή πάρκινγκ ξενοδοχείου από οδό Καλλιρρόης) στις 11 Απριλίου ημέρα Πέμπτη με έναρξη ταυτοποίησης από τις  9.00 και εκλογή του Προέδρου της Γ.Σ.  με κάλπες, βάσει των υποβληθεισών υποψηφιοτήτων και με τη βοήθεια εφορευτικής επιτροπής. Οι κάλπες θα ανοίξουν, μετά την απαραίτητη απαρτία, περίπου στις 11.00 και θα κλείσουν στις 14.00, πλην εύλογης μικρής παράτασης αν υπάρχει συνεχής ροή προσέλευσης. Η εκλογή αυτή του Προέδρου  είναι πολύ σημαντική για την άρτια διεξαγωγή στη συνέχεια της ΓΣ (αλλά και των εκλογών) με σκοπό να καταλήξει στην έγκριση ή μη των Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμών με κάλπες μετά ανάγνωση της έκθεσης της ΕΕ και τοποθετήσεις των παρατάξεων και συναδέλφων, μέχρι ώρα 17.00  και γι’ αυτό χρειάζεται να  δώσουμε  όλοι το παρόν. Άλλωστε η ΓΣ αυτή θα  είναι μια ανοιξιάτικη γιορτή, όπου θα μπορέσουμε να βρεθούμε  οι παλαιοί συνάδελφοι και φίλοι.

Η εκλογική διαδικασία θα συνεχιστεί την επομένη 12 Απριλίου από ώρα 10.00 μέχρι ώρα 17.00 αλλά στο μέγαρο ΤΜΕΔΕ 6ος όροφος (Π.Π. Γερμανού 3-5 πλατεία  Κλαυθμώνος) με ψηφοφορία σε κάλπες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου μας.

Θα ολοκληρωθεί την επομένη ημέρα Σάββατο 13 Απριλίου με ψηφοφορία σε κάλπες από ώρα 9.00 μέχρι ώρα 15.00 πάλι στο μέγαρο ΤΜΕΔΕ, 6ος όροφος οπότε και θα γίνει η καταμέτρηση των ψήφων και της σταυροδοσίας, και η ανάδειξη των νέων μελών ΔΣ και ΕΕ και των αναπληρωματικών τους.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ  να  έχετε την  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  ή  άλλο  ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ  ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ