Δευτέρα, Νοέμβριος 19, 2018

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ ΤΗΣ 8.9.2016

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

7/9/2016

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Επειδή για το θέμα να εγείρουμε προσφυγή και ασφαλιστικά μέτρα (αίτηση αναστολής) κατά του νόμου 4387/2016, που είναι ολέθριος νόμος και βλάπτει σοβαρά τους συνταξιούχους μας και το ΤΣΜΕΔΕ, πρέπει να βρεθούν τα σχετικά άρθρα του νόμου τα οποία φυσικά θα τα αναφέρει στο δικόγραφο ο δικηγόρος.

Παράλληλα με την απόφαση που πήραμε να απευθυνθούμε στο δικηγόρο κ. Χάρη Πολίτη τον οποίο και επισκεφθήκαμε και περιμένουμε την εισήγησή του, εισηγούμαι να απευθυνθούμε και σε άλλους εγκρίτους ειδικούς εργατολόγους στους οποίους να αναθέσουμε τη σχετική προσφυγή και την αίτηση αναστολής της ΕΣΤΑΜΕΔΕ οι οποίοι εμπρόθεσμα θα πρέπει να καταθέσουν ενώπιον του ΣτΕ τα σχετικά δικόγραφα. Νομίζω ότι έχουμε το δικαίωμα της αναζητήσεως.

Για το λόγο αυτό προτείνω στο ΔΣ της ΕΣΤΑΜΕΔΕ να αναφερθούμε και να απευθυνθούμε εγγράφως στο ΔΣΑ από τον οποίο να αναζητήσουμε εργατολόγους από το σχετικό κατάλογο που κατέχει με υπόμνηση να έχουν σχετική εμπειρία (π.χ. να έχουν ασκήσει συναφείς προσφυγές άλλων Σωματείων) και να ζητήσουμε να αναλάβουν και τη δική μας προσφυγή και αίτηση αναστολής.

Προτείνω επίσης να συσταθεί επιτροπή υπό τον Πρόεδρο και μέλη τον Γρ. Τσιβεριώτη και εμένα.

Εξάλλου σ’ αυτή την ειδικά κρίσιμη περίοδο δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι μετά τις εκλογές της 3/6/2016, αλλά θα πρέπει όλοι ενωμένοι να ταυτιστούμε στο θέμα αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

Με Σ/Χ

Αθανάσιος Φιλιππίδης

About Αθανάσιος Φιλιππίδης