ΕΙΣΗΓΗΣΗ 5η ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

                                                                                        19/7/2016

ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. της ΕΣΤΑΜΕΔΕ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Σύμφωνα με το Άρθρο 10 παρ. 4 του Καταστατικού, το Δ.Σ. της ΕΣΤΑΜΕΔΕ συνέρχεται τακτικώς 1 φορά το μήνα κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα.

Επειδή σύμφωνα με τις διατάξεις του ΤΣΜΕΔΕ τα παλιότερα χρόνια οι συνταξιούχοι ελάμβαναν τη σύνταξή τους στα 60 τους χρόνια και

Επειδή η διάταξη αυτή καταργήθηκε με τελευταίο νόμο και οι συνταξιούχοι του ΤΣΜΕΔΕ παίρνουν τη σύνταξή τους στα 67 τους χρόνια

και

Επειδή κάποιος συνταξιούχος θα θελήσει να συνδικαλιστεί και να λάβει μέρος με κάποια παράταξη στη Διοίκηση του Συλλόγου

Είναι φυσική συνέπεια της βιολογίας να θελήσει να συμμετάσχει σε ηλικία από 72 έως 80 ετών.

Επομένως, η ηλικία αυτή σύμφωνα και με την ιατρική και τη βιολογία είναι κρίσιμη για την υγεία του συνταξιούχου και επομένως κρίνεται αναγκαίο το Δ.Σ. να συνέρχεται κάθε ενάμιση μήνα τουλάχιστον και όχι κάθε μήνα γιατί με αυτό τον τρόπο μπορεί το μέλος του ΔΣ να αποφασίζει ξεκούραστα και ήρεμα και όχι πιεστικά.

Άρα, εισηγούμαι το Δ.Σ. να συνέρχεται κάθε 45 μέρες διότι ο δικός μου γιατρός μού πρότεινε αυτή τη λύση για την προστασία της υγείας μας.

Θα παρακαλούσα όλως ιδιαιτέρως το Δ.Σ. να λάβει σοβαρά υπόψη τα ανωτέρω διότι όπως γνωρίζετε είμαι 86 ετών και θα ήθελα από δω και πέρα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου προς το Σύλλογο και ας ευχηθούμε και πάνω από τα 100!!! και αυτή μου η προσφορά μού κάνει καλό και στην υγεία μου.

Με Σ/Χ

 

Αθανάσιος Φιλιππίδης