Σάββατο, Οκτώβριος 20, 2018

ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ – ΡΟΘΤΣΙΛΝΤΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ – ΡΟΘΤΣΙΛΝΤΣ

ΦΟΙΝΙΞ

Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΣΙΛΝΤΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΝΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΘΣΙΛΝΤΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ – ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΘΣΙΛΝΤΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΤΕ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΟΣΟ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

About Γιάννης Κατσούλης

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : Προέδρος ΕΣΤΑΜΕΔΕ, 2013 - 2016 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ, 2017 (6972820575) ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ (estamede.gr), 2013 - ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Ε.Μ.Π.) ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙΣ (Μ.Ι.Τ.) MASTER OF SCIENCE IN CIVIL ENGINEERING (NORTHEASTERN) MASTER OF SCIENCE IN ENGINEERING MANAGEMENT (NORTHEASTERN)