ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

                                                                                    16.3.2017

            Σκόπιμο είναι να αφήσετε τη Διοίκηση του Συλλόγου η οποία εξελέγη με δημοκρατικό τρόπο στις 2.6.2016 να εφαρμόσει τις προγραμματικές της δηλώσεις και να προσπαθήσει με κάθε τρόπο, σύμφωνα με το άρθρο 2 του Καταστατικού μας, να βελτιώσει τη θέση των μελών του Συλλόγου ως συνταξιούχων.

            Είναι γνωστό και βέβαιο ότι η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ δεν ενδιαφέρεται για τη βελτίωση της θέσης των μελών σύμφωνα με τις μαρξιστικές θέσεις της και τα μανιφέστα του ΚΚΕ. Είναι πάντοτε αρνητική στα δικαιώματά μας που προασπίζονται μόνο με δικαστικές αποφάσεις.

            Όλα τα άλλα μέλη της ΕΣΤΑΜΕΔΕ που δεν είναι στη Διοίκηση καλόν είναι να τη βοηθάνε με οποιονδήποτε τρόπο για να πετύχει τους σκοπούς της. Εμένα προσωπικά με στενοχωρεί κάθε φορά που ανοίγω το computer μου να βλέπω να μου στέλνουνε ηλεκτρονικά μηνύματα διάφοροι συνταξιούχοι οι οποίοι είτε βάσει πολιτικών πεποιθήσεων είτε είναι κομμουνιστές, βρίσκουν εύκολη διέξοδο στα θέματά τους και αρχίζουν αφενός να μας κατηγορούν και αφετέρου να μας υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνουμε και  με αυτό τον τρόπο να δείχνουν μια προσπάθεια προβολής τους στο διαδίκτυο για προσωπικές εντυπώσεις.   

            Σε όλους αυτούς δηλώνουμε εμείς της πλειοψηφίας ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες και όλη τη διάθεση να λύσουμε και να προβάλλουμε τα θέματα που μας απασχολούν, χωρίς αμοιβές, και δηλώνουμε ότι για μια 3τία, όπως προβλέπει το Καταστατικό μας, θα διοικήσουμε το Σύλλογο όπως εμείς νομίζουμε καλύτερα γι αυτόν και σύμφωνα με τις προγραμματικές δηλώσεις μας προ των εκλογών.

            Και για να κάνω και λίγο χιούμορ θα έλεγα ότι όσοι δεν  είναι μέλη του ΔΣ καλόν είναι να πίνουν το βραδάκι το χαμομηλάκι τους, να βλέπουν τακτικότατα την τηλεόρασή τους, λαμβανομένου υπόψη ότι είναι συνταξιούχοι και έχουν παροπλιστεί από την ενεργό δράση και το μόνο που θα πρέπει να τους ενδιαφέρει είναι οι κυβερνήσεις να μην κόψουν άλλο τις συντάξεις.

            Μεγάλη προσοχή χρειάζεται το Τζατζανέικο διότι, όπως φαίνεται, απειθαρχεί στις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων και της Διοίκησης και προβαίνει σε πράξεις που αντιβαίνουν στο σκοπό και τα συμφέροντα της Ένωσης διότι θα αναγκασθούμε να τους διαγράψουμε από το Σωματείο σύμφωνα με το άρθρο 8 περί διαγραφής μελών του Καταστατικού μας.   

                                                            ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ