Δευτέρα, Οκτώβριος 15, 2018

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ…..{«δεξιά – αριστερά» – ΤΑΞΕΙΣ}

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ

(6972820575)

ΜΑΪΟΣ 2015

 

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ…..{«δεξιά – αριστερά» – ΤΑΞΕΙΣ}

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

 

Οι διαχωρισμοί αυτοί (….»δεξιά – αριστερά» – ΤΑΞΕΙΣ), που οι εμπνευστές τους φρόντισαν να σφραγίσουν με πολύ αίμα, είναι το πιο δυνατό εργαλείο επικυριαρχίας της Τοκογλυφικής Ολιγαρχίας στην υφήλιο μετά από τον Νομισματικό της Μηχανισμό, τον έλεγχο του χρήματος και την εξαπάτηση.
Στην Δύση το «αριστερά- δεξιά» – ΤΑΞΕΙΣ, αποτελεί το ύψιστο εργαλείο της πολιτικής του «διαίρει και βασίλευε».

Οι πρακτικές και οι μέθοδοι της Τοκογλυφικής Ολιγαρχίας, οδηγούν σε εμφυλίους, τους οποίους σχεδιάζουν, οργανώνουν και υλοποιούν με πολιτικές μαριονέτες και εγκληματίες μισθοφόρους, έτσι ώστε να σφραγίζουν με ποταμούς αίματος τους τεχνητούς διαχωρισμούς, με αποτέλεσμα να τους μετατρέπουν σε πειστικά «αληθινούς», προκειμένου να διαιωνίζουν την κυριαρχία τους.

Συστηματικά η δεξιά κατεδαφίζει το Δημοκρατικό Κράτος και η αριστερά υπονομεύει το Δημοκρατικό Κράτος και κατεδαφίζει το Έθνος, δηλαδή τους Πυλώνες της Αστικής Δημοκρατίας, υπηρετώντας τον σχεδιασμό της Τοκογλυφικής Ολιγαρχίας για επιβολή της Παγκόσμιας Δικτατορίας της, είτε σαν Ναζισιωνισμός είτε σαν Σοσιαλσιωνισμός και την Κολεκτιβοποίηση των πολιτών.

Η Κολεκτιβοποίηση = Σοβιετοποίηση, είναι η μέθοδος και η πρακτική του να συντρίβεις το άτομο χάριν δήθεν του συνόλου.

Όμως ποιος ωφελείται και ποιόν βολεύει ένα σύνολο συντετριμμένων ατόμων; Παραδοσιακά βολεύει την απόλυτη και ανεξέλεγκτη εξουσία μιάς Καννιβαλικής Ολιγαρχίας ικανής για τα αγριότερα εγκλήματα εναντίον των ανθρώπων προκειμένου να διαιωνίζει την Κυριαρχία της, τον Νομισματικό της Μηχανισμό, τον έλεγχο του χρήματος, τον έλεγχο της ζωής των ανθρώπων, την εξαθλίωση τους και την εξαπάτηση τους.

Μόνο ο Ελληνικός Πολιτισμός σέβεται την ανθρώπινη ελευθερία, αξιοπρέπεια και ατομικότητα και μόνο η Ελληνική Δημοκρατία προστατεύει συγχρόνως το υγιές άτομο και το αρμονικό σύνολο.

Μόνο ο Ελληνικός Πολιτισμός σέβεται την ατομικότητα κάθε μέλους της πανίδας και της χλωρίδας και την Φύση σαν σύνολο.

 

Η «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ»

 

Στις Γενικές Συνελεύσεις των Μελών της ΕΣΤΑΜΕΔΕ στις 17.12.2014 και 21.5.2015, με τα ίδια άτομα η «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ» φρόντισε να φτιάξει ένα κλίμα εμφυλίου πολέμου διότι η πλειοψηφία του Δ.Σ., δεν συμπλέει με τις εντολές του ΚΚΕ.

Την 21.5.2015, έφτασαν μέχρι του σημείου της χειροδικίας και απειλής της σωματικής ακεραιότητας εναντίον του Προέδρου της ΕΣΤΑΜΕΔΕ και προσπάθησαν να δημιουργήσουν χάος γιά να διαλύσουν την Γενική Συνέλευση με αποτέλεσμα από τα 210 Μέλη που προσήλθαν στην Γενική Συνέλευση να παραμείνουν και να ψηφίσουν μόνο 110 και βέβαια να εγκρίνουν, παρά τις διαρροές των Μελών, τα Πεπραγμένα και τον Οικονομικό Απολογισμό.

Η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΣΤΑΜΕΔΕ, είναι πλέον υποχρεωμένη να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των Γενικών Συνελεύσεων, την ομαλή διεξαγωγή τους και την προστασία της σωματικής ακεραιότητας της ίδιας και των Μελών της ΕΣΤΑΜΕΔΕ.

 

Δυστυχώς η «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ» λειτουργεί στην

ΕΣΤΑΜΕΔΕ σύμφωνα με τις εντολές του ΚΚΕ και υπηρετεί τον σχεδιασμό του {«διαίρει και βασίλευε» – ΤΑΞΕΙΣ}, για λογαριασμό της Τοκογλυφικής Ολιγαρχίας, εις βάρος των Ελλήνων, των οπαδών του ΚΚΕ και των συνταξιούχων της ΕΣΤΑΜΕΔΕ.

 

Οι ενδεχομένως αξιόλογοι σαν άτομα, συνάδελφοι σύμβουλοι της «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ» από τον Νοέμβριο του 2013 μέχρι σήμερα (Μάίος 2015) σε όλες τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΕΣΤΑΜΕΔΕ εμφανίζονται σαν εκπρόσωποι της ηγεσίας του ΚΚΕ που έχουν αποποιηθεί την προσωπικότητα τους και προωθούν ομόφωνα την προπαγάνδα και τους στόχους του ΚΚΕ, αντί να συνεργάζονται με την πλειοψηφία των συμβούλων για την προάσπιση των συμφερόντων όλων των συνταξιούχων, την βελτίωση της λειτουργίας της ΕΣΤΑΜΕΔΕ και την υλοποίηση της οργάνωσης της ΕΣΤΑΜΕΔΕ .

Το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι το πώς θα ελέγξουν πολιτικά την ΕΣΤΑΜΕΔΕ για λογαριασμό του ΚΚΕ, για να τρέχουμε στους δρόμους κάτω από την σημαία του ΠΑΜΕ.

Η συνεισφορά τους και η συμμετοχή τους στις Θεματικές Επιτροπές είναι μηδενική και συστηματικά τορπιλίζουν τις εργασίες τους και την ύπαρξη τους.

 

Μονότονα και με χειρουργική ακρίβεια μέχρι σήμερα, είναι εναντίον όλων των αποφάσεων, ενεργειών και δράσεων της πλειοψηφίας του Δ.Σ., οι οποίες αποβλέπουν στην επιβίωση, την πληροφόρηση, την ενεργοποίηση, την συσπείρωση και την κατάλληλη κινητοποίηση των μελών της ΕΣΤΑΜΕΔΕ γιά την συγκρότηση μιας ισχυρής ΕΣΤΑΜΕΔΕ αντάξιας των Ελλήνων Μηχανικών.

Είναι ουσιαστικά εναντίον της προφύλαξης των συντάξεών μας καθώς και της οικονομικής ευρωστίας του ΤΣΜΕΔΕ, της ΕΣΤΑΜΕΔΕ και της Τράπεζας Αττικής.

Είναι εναντίον της συγκρότησης μιάς εύρωστης, καλά οργανωμένης με πληθώρα μελών ΕΣΤΑΜΕΔΕ, με συνοχή, ομόνοια και καλή διάθεση μεταξύ των μελών της, που άλλωστε δεν τους χωρίζει τίποτα.

 

Οι σύμβουλοι της «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ» δεν έχουν διατυπώσει ούτε μία λέξη μέχρι τώρα εναντίον του Νόμου 1611του 1950 που υποχρεώνει όλα τα ταμεία να καταθέτουν τα χρήματά τους στην Ανώνυμη Εταιρεία «Τράπεζα της Ελλάδος» ιδιοκτησίας των ΡΟΤΣΙΛΔ η οποία τα διαχειρίζεται εν λευκώ χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Το Ελληνικό Κράτος επιτρέπεται να κατέχει μέχρι το 35% των μετοχών και σήμερα κατέχει το 6% έως 9%, με αποτέλεσμα από το 1950 μέχρι σήμερα όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία και το ΤΣΜΕΔΕ να έχουν χάσει 60 δισεκατομμύρια Ευρώ.

Αποτέλεσμα το ΤΣΜΕΔΕ να υπολειτουργεί λόγω έλλειψης πόρων, με τις οδυνηρές επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των εν ενεργεία και συνταξιούχων μηχανικών, τις υπέρογκες εισφορές των εν ενεργεία άνεργων μηχανικών, τις μειώσεις των συντάξεων μας, την ανεπαρκή ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη και την ανύπαρκτη οδοντιατρική μας περίθαλψη.

Το πρόσφατο PSI που υπεξαίρεσε 2,5 δισεκατομμύρια Ευρώ από τα αποθεματικά του ΤΣΜΕΔΕ στην Τράπεζα της Ελλάδος, είναι το κερασάκι της τούρτας…

Τι έχει κάνει μέχρι σήμερα το ΚΚΕ και η «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ», ενώ διαθέτει τον μηχανισμό του ΚΚΕ, για την επιστροφή των κλεμμένων αποθεματικών του ΤΣΜΕΔΕ από την Τράπεζα της Ελλάδος από το 1950 μέχρι σήμερα ;;

Δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως, ούτε καν μια φραστική καταγγελία, όπως ακριβώς δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως και όλα τα άλλα κόμματα.

 

Η «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ» όμως, είναι εναντίον της διάσωσης της Τράπεζας Αττικής, που είναι η μόνη μη Συστημική ανεξάρτητη Τράπεζα των Μηχανικών που δεν ελέγχεται μετοχικά από την Τοκογλυφική Ολιγαρχία, αλλά αντίθετα είναι υπέρ της Εθνικής και της Τράπεζας της Ελλάδος που ελέγχονται από την Τοκογλυφική Ολιγαρχία.

Όλες οι ενέργειες και οι κραυγές της «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ», είναι αποκλειστικά εναντίον της διάσωσης της Τράπεζας Αττικής, στην οποία το ΤΣΜΕΔΕ έχει την πλειοψηφία 52% των μετοχών έτσι ,ώστε να υπαχθεί άμεσα στον έλεγχο της Τοκογλυφικής Ολιγαρχίας, όπως έχει σχεδιασθεί από αυτήν μέσω της BLACK ROCK (θυγατρικής του ΡΟΤΣΙΛΔ) και του Στουρνάρα, διοικητού της Τράπεζας της Ελλάδος που είναι ιδιοκτησία του ΡΟΤΣΙΛΔ, όπως και η Εθνική Τράπεζα.

Ποτέ δεν έχουν διατυπώσει έστω μία λέξη εναντίον του καθεστώτος εξαθλίωσης που έχουν επιβάλει στην χώρα, οι Ανώνυμες Ιδιωτικές Εταιρείες της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας της Ελλάδος.

 

Είναι υπέρ της μείωσης των συντάξεών μας για να φτάσουν στο επίπεδο αυτών των ασφαλισμένων στο ΙΚΑ, με το επιχείρημα ότι όλοι οι εργαζόμενοι έχουν τα ίδια δικαιώματα στην εξαθλίωση.

Δηλαδή στην πράξη ήταν και είναι υπέρ των Μνημονίων σε αντίθεση με τις κραυγές της εναντίον τους.

Είναι υπέρ τις προλεταριοποίησης όλων μας, για να γίνουμε οπαδοί του ΚΚΕ.

 

Είναι εναντίον των Δικαστικών αγωγών των Συνταξιούχων προς το ΤΣΜΕΔΕ για την επιστροφή των παράνομων μειώσεων και κρατήσεων των συντάξεών μας και την παράνομη κατάργηση της καταβολής των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, ενώ ήδη το Συμβούλιο της Επικρατείας τις έκρινε παράνομες από το 2012.

 

Είναι εναντίον της Ελευθερίας του Λόγου, της Πληροφόρησης και της Αμφίδρομης Επικοινωνίας με τα μέλη της ΕΣΤΑΜΕΔΕ μέσω του νέου Ιστολογίου (estamede.gr) και του FACEBOOK (Estamede Athina).

Είναι υπέρ της αποκλειστικής Κατήχησης και Πολιτικής Καθοδήγησης του ΚΚΕ και υπέρ της Λογοκρισίας Σταλινικού τύπου, καθώς και υπέρ της μετατροπής της ΕΣΤΑΜΕΔΕ σε άλλο ένα γήπεδο Κομματικών αντιπαραθέσεων.

 

Είναι εναντίον της Αστικής Δημοκρατίας, του Έθνους των Ελλήνων και του Αστικού Κράτους και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, πριν λίγο καιρό σε κατάμεστο αμφιθέατρο στον Περισσό, επανέλαβε ότι πιστεύει στην Δικτατορία του Προλεταριάτου…Παρ’ όλα αυτά το ΚΚΕ είναι παρών και εκπροσωπείται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Το ΚΚΕ ευαγγελίζεται την δικτατορία και παριστάνει τον θεματοφύλακα της Δημοκρατίας.

Αναρωτιέμαι, υπήρχε κάποιο άλλο Κόμμα στο Σοβιετικό Κοινοβούλιο του Στάλιν;

 

Είναι υπέρ στο να τρέχουν στους δρόμους (οι άνω των 65 ετών) συνταξιούχοι μηχανικοί, κατά προτίμηση κάτω από την σημαία του ΠΑΜΕ, με φωνές, συνθήματα και κραυγές εναντίον μιας Κυβέρνησης λίγων μηνών, που μέχρι τώρα προσπαθεί να διορθώσει καταστάσεις παγιωμένες εδώ και 40 έως 175 χρόνια, ενώ έχει άδεια ταμεία και πόλεμο από την Τοκογλυφική Ολιγαρχία και τους ντόπιους υπαλλήλους της.

 

Είναι αναμενόμενο και λογικό να διαπιστώνει η «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ» ότι το Δ.Σ. δεν κάνει τίποτα.

Πράγματι το Δ.Σ. δεν κάνει τίποτα στην κατεύθυνση του «διαίρει και βασίλευε».

Δεν κάνει τίποτα που να βολεύει είτε την Τοκογλυφική Ολιγαρχία, είτε την ηγεσία του ΚΚΕ και την Προπαγάνδα του, είτε την Προπαγάνδα οποιουδήποτε άλλου Κόμματος και ούτε θα το κάνει στο μέλλον.

Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η ΕΣΤΑΜΕΔΕ σε άλλο ένα πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης και να καταλήξει μπάχαλο όπως όλοι οι άλλοι Θεσμοί της Αστικής Δημοκρατίας, όπως και αυτή καθεαυτή η Αστική Δημοκρατία.

Αρκετά με τα Κόμματα που έχουν κάνει μπάχαλο την Ελλάδα.

 

Οι μηχανικοί είναι μορφωμένοι, με έντονη προσωπικότητα και στυλοβάτες της Αστικής Δημοκρατίας, στην πλειονότητά τους και δεν καταπίνουν αμάσητη την Προπαγάνδα του ΚΚΕ ή οποιουδήποτε άλλου Κόμματος.

Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ βρίσκεται σε λάθος γήπεδο για να παίξει τα κομματικά παιχνίδια του ΚΚΕ.

Οι ΜΑΧΙΜΟΙ και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ έχουν απαλλαγεί από κομματικές επιρροές γιατί κανείς δεν μπορεί να υπηρετεί συγχρόνως δύο αφεντικά. Το αφεντικό των Μάχιμων και Ανεξάρτητων είναι μόνο οι συνταξιούχοι του ΤΣΜΕΔΕ, η περιουσία του ΤΣΜΕΔΕ και η Ελληνική Δημοκρατία μιάς πραγματικά Ανεξάρτητης Ελλάδας.

 

ΤΑΞΕΙΣ

Δεν υπάρχουν τάξεις και πράσινα άλογα.

Από την μια μεριά υπάρχει η Συμμορία της Παγκόσμιας Ναζισιωνιστικής Τοκογλυφικής Ολιγαρχίας των Χαζαρομογγόλων καθώς και οι συνεργάτες τους οι Σοσιαλσιωνιστές και από την άλλη όλοι εμείς οι υπόλοιποι, οι οποίοι θα έπρεπε να έχουμε συγκροτήσει την Δημοκρατική Παράταξη όλων των Ελλήνων.

Αυτό όμως δεν έχει γίνει γιατί τα Κόμματα φροντίζουν να διαιρούν και να κατακερματίζουν πολιτικά τους Πολίτες.

Όλα τα κόμματα ενεργούν σαν να είναι υπάλληλοι και ιδιοκτησία της Τοκογλυφικής Ολιγαρχίας και φροντίζουν όλα μαζί και χωριστά το καθένα, για έναν και μόνον σκοπό:

ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι δηλωμένοι εχθροί της Δημοκρατίας, της ανθρώπινης ελευθερίας, αξιοπρέπειας, ατομικότητας καθώς και του Ελληνικού Πολιτισμού είναι οι Σιωνιστές, οι Ναζί, οι Φασίστες, οι Κομμουνιστές, οι Σοσιαλιστές, οι Θεοκρατικές συμμορίες, οι Ολιγάρχες, οι Πλουτοκράτες, οι Δούλοι, οι Προλετάριοι, οι Πληβείοι, οι Κομματικές συμμορίες, οι Τοκογλύφοι, οι Σωματέμποροι, οι Δουλέμποροι καθώς και οι έμποροι χρήματος, όπλων, πολέμων, εμφυλίων, ιδεολογιών, ναρκωτικών, εξαχρείωσης και αποβλάκωσης.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Στις 30 Μαρτίου 1841 δημοσιεύεται ο νόμος «Περί συστάσεως Εθνικής Τραπέζης» (Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αριθ. 6 της 30 Μαρτίου 1841, σ.59) σύμφωνα με τον οποίο η Εθνική Τράπεζα είναι ανώνυμη ιδιωτική εταιρεία με έδρα την Αθήνα, το 55% των μετοχών της οποίας, ήταν των Ρότσιλντ …

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία είναι ανώνυμη ιδιωτική εταιρεία με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε σαν θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας.

Το Ελληνικό Κράτος μπορεί να έχει μέχρι το 35% των μετοχών της και σήμερα έχει το 6% έως 9% των μετοχών.

Η Τράπεζα της Ελλάδος από την ίδρυσή της, έχει το αποκλειστικό προνόμιο να εκδίδει το Εθνικό Νόμισμα και να ελέγχει την κυκλοφορία του.

Το προνόμιο αυτό ανανεώθηκε το 1970 από τον Παπαδόπουλο για μέχρι το 2000, το 1992 από τον Μητσοτάκη + Φλωράκη για μέχρι το 2020 και από τους Σαμαρά + Βενιζέλο + Κουβέλη το 2012 για μέχρι το 2050, με τον Νόμο 4099/2012.

Ο Νόμος 4099/2012 ψηφίστηκε με την ανοχή όλων των Κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και ΔΗΜΑΡ) και των εκπροσώπων τους στην Οικονομική Επιτροπή της Βουλής.

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

Αυτή η πολιτική της δήθεν «σωτηρίας» των Ταμείων, που οδηγεί στην καταλήστευση των Ταμείων και στην εξόντωση των ασφαλισμένων, δεν είναι σημερινή.
Πρόκειται για ένα έγκλημα δεκαετιών.
Ας θυμηθούμε:
Πριν ακόμα συντελεστεί το μεγάλο «ριφιφί» των αποθεματικών των Ταμείων με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου το 2000, πριν ακόμα αποκαλυφθεί το σκάνδαλο των ομολόγων το 2007, είχε προηγηθεί μια ολόκληρη 40ετία (1951 – 1990), κατά την οποία οι εκάστοτε κυβερνώντες – εφαρμόζοντας την πολιτική της συσσώρευσης προς όφελος των λίγων διά μέσου της αποστέρησης από τους πολλούς – υποχρέωναν τα Ασφαλιστικά Ταμεία να καταθέτουν όχι μόνο ατόκως, αλλά και με αρνητικό επιτόκιο τα λεφτά των εργαζομένων στις τράπεζες.
Οι τελευταίες, με τη σειρά τους, επιδοτούσαν (ανέξοδα και με λεφτά των ασφαλισμένων) τους εαυτούς τους και μία ισχνή Ολιγαρχία κομπιναδόρων.
Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι τα λεφτά των εργαζομένων από τις ασφαλιστικές τους εισφορές κατατέθηκαν στην Τράπεζα της Ελλάδος με τα παρακάτω αρνητικά επιτόκια:

το 1950 με αρνητικό επιτόκιο -7,6%,
το 1954 με αρνητικό επιτόκιο -11,1%,
το 1974 με αρνητικό επιτόκιο -21,8%,
το 1981 με αρνητικό επιτόκιο -13%,
το 1986 με αρνητικό επιτόκιο -8%,
το 1990 με αρνητικό επιτόκιο -2,4%.

Η Τράπεζα της Ελλάδος εν συνεχεία τα δάνειζε μέσω των ιδιωτικών εμπορικών της Τραπεζών στους πολίτες με επιτόκιο τουλάχιστον 10%, πολλαπλασιάζοντάς τα εικονικά, δηλαδή δημιουργώντας ηλεκτρονικό χρήμα μέχρι 1000 φορές περισσότερο, με βάση το Κλασματικό Αποθεματικό των Τραπεζών, κερδίζοντας έτσι στο τέλος κάθε χρόνου, μόνο από τους τόκους, πολλές φορές το σύνολο των πραγματικά διαθέσιμων τους στην αρχή κάθε χρονιάς.

Έτσι αφαίμαξαν πρώτα τα Ασφαλιστικά Ταμεία και μετά χρέωσαν όλους τους Έλληνες με εικονικό χρήμα με βάση τα χρήματα των Ασφαλιστικών Ταμείων.

Έτσι ενώ οι κυβερνώντες και οι κομπιναδόροι κέρδισαν εκατοντάδες δισεκατομμύρια οι συνταξιούχοι καταδικάστηκαν να ζούν με συντάξεις πείνας, οι πολίτες να είναι χρεωμένοι, η υπογεννητικότητα να απειλεί την ύπαρξη των Ελλήνων (λείπουν 6.000.000 Έλληνες ηλικίας μέχρι 35 ετών γιατί δεν γεννήθηκαν), η Πραγματική Οικονομία να έχει καταστραφεί, η ύπαιθρος να έχει ερημώσει και οι νέοι να είναι άνεργοι, χωρίς μέλλον και υποχρεωμένοι όσοι μπορούν να μεταναστεύουν για να επιβιώσουν.

Από αυτή και μόνο την καθ’ όλα νόμιμη (με το νόμο 1611/1950) κομπίνα, το κράτος των Παπάγων, των Πλαστήρων, των Καραμανλήδων των Παπαδόπουλων και των Παπανδρέου λεηλάτησε, σε τιμές της δεκαετίας του 2000, περί τα 58 δισ. πραγματικά ευρώ από τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
Οι εργάτες του ’50, του ’60, του ’70, από τους οποίους έκλεψαν τότε τις ασφαλιστικές εισφορές, είναι οι σημερινοί συνταξιούχοι των 300, 400 και 500 ευρώ.

Όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα λειτουργώντας σαν συνεργοί και υπάλληλοι μιάς ελάχιστης Ολιγαρχίας κομπιναδόρων, στέρησαν και στερούν από όλους τους συνταξιούχους τις σωστές συντάξεις για τις οποίες πλήρωναν επί 35 έως 45 χρόνια, εξαναγκάζοντάς τους να ζούν στην φτώχεια με συντάξεις πείνας.

Το αποθεματικό του ΤΣΜΕΔΕ, περίπου 1,7  δισεκατομμύρια ευρώ. έχει μετατραπεί από την Τράπεζα Ελλάδος σε ομόλογο λήξεως το 2049, το οποίο αν ρευστοποιηθει τώρα θα χάσει το 85% της αξίας του…

About Γιάννης Κατσούλης

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : Προέδρος ΕΣΤΑΜΕΔΕ, 2013 - 2016 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ, 2017 (6972820575) ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ (estamede.gr), 2013 - ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Ε.Μ.Π.) ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙΣ (Μ.Ι.Τ.) MASTER OF SCIENCE IN CIVIL ENGINEERING (NORTHEASTERN) MASTER OF SCIENCE IN ENGINEERING MANAGEMENT (NORTHEASTERN)