ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


 

Συνάδελφοι,

Μέσα σε κλίμα συναδελφικής αλληλεγγύης διεξήχθησαν οι προγραμματισμένες Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση.

Το αποτέλεσμα μετά μάχη σώμα με σώμα ήταν 164 έναντι 158 υπέρ των Ακομμάτιστων Μαχόμενων Ομότιμων Μελών ΤΕΕ (ΑΜΟ). Αποδίδεται πιστά με την φωτογραφία του bras de fer που είχαμε αναρτήσει σχετικά στο facebook «Μάχιμοι Μηχανικοί». Τη σταυροδοσία μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Η διαδικασία τηρήθηκε με χειρουργική ακρίβεια χάρη στην εθελοντική προσπάθεια των πολλών μελών μας και των δύο παρατάξεων που στελέχωσαν ισότιμα τα τραπεζάκια πληρωμής, ταυτοποίησης υπό τη διοίκηση του απερχόμενου ΔΣ υπό τον Κ. Τζατζάνη, εν συνεχεία της διεξαγωγής της ΓΣ υπό την προεδρία του Χ. Ζιώγα και τέλος της εφορευτικής επιτροπής υπό την έμπειρη διοίκηση του δικαστικού αντιπροσώπου κ. Νίκου Κατσούρη που εξετέλεσε και πάλι υποδειγματικά τα καθήκοντά του.

Το μόνο μελανό σημείο ήταν το ότι αποχώρησαν πάλι 30 μέλη μας όπως και στις προηγούμενες εκλογές, επί συνόλου 354 (αύξηση συμμετοχής 148 %) χωρίς να ψηφίσουν, καίτοι ταυτοποιηθέντα, ενώ το πρόγραμμα ήταν γνωστό και τηρήθηκε επακριβώς. Είναι γεγονός ότι  χρειάστηκε αναμονή στην ουρά και αυτό υποσχόμαστε ότι οργανωτικά θα βελτιωθεί, άλλωστε είναι μια γιορτή το να συναντιόμαστε οι «ομότιμοι» και να θυμόμαστε τα παλιά. Θυμίζουμε επίσης ότι οι γραμμένοι είναι 1218, οι δε εκπροσωπούμενοι περί τις 23.000. Η νέα Διοίκηση, που θα συγκροτηθεί σύντομα σε σώμα, θα κάνει το παν για να διορθωθεί η αναλογία αυτή.

Τελειώνουμε με μια μικρή συμβολική έκπληξη, διά χειρός Γκουλιούμη, που βλέπετε πατώντας εδώ.

Ευχόμαστε το νέο ΔΣ να ανταποκριθεί άριστα στα πολλά και μεγάλα που το αναμένουν με ομόνοια, δημιουργική πνοή και αγωνιστικότητα.

 

                                                                                                  ΓΕΝΟΙΤΟ