Τετάρτη, Ιούλιος 18, 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 9η

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

12/8/2016

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κατά το άρθρο 10 του Καταστατικού, μια φορά το μήνα συνέρχεται το Διοικητικό Συμβούλιο για να λάβει αποφάσεις επί των θεμάτων.

Το Δ.Σ. συνέρχεται κατά το Καταστατικό, το νόμο και τον Κώδικα της Διοικητικής Διαδικασίας για την επίλυση των θεμάτων που πρόκειται να συζητηθούν και δεν επιτρέπεται να βρίσκεται κανένα άλλο τρίτο μέλος κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης εκτός των μελών του Δ.Σ.

Συνεπώς, τα τρελά του φίλου μου του Κώστα να μαζεύει αρωγά μέλη και να τους τηλεφωνεί να έρθουν να πούνε τις απόψεις τους, σύμφωνα με τα θέματα που συζητούνται στο ΔΣ είναι αντικαταστατικά και παρά το νόμο.

Εάν, ο μοι γένοιτο, κάποιο τρίτο πρόσωπο θα θελήσει δυναμικά να παραβρεθεί κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης, θα πρέπει να κλειδώσουμε την πόρτα και να το παρακαλέσουμε να αποχωρήσει.

Εάν, στη συνέχεια, με τρόπο τελείως παράνομο, απαιτήσει κάποιος τρίτος να παραβρεθεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ., εγώ τότε θα παρακαλέσω και τα υπόλοιπα μέλη της πλειοψηφίας να διακοπεί η συνεδρίαση μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη.

Επίσης, δηλώνω ότι πουθενά το Καταστατικό δεν αναφέρει τη λέξη «αρωγά μέλη» και είναι ιδέες της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ που αντιβαίνουν στο Καταστατικό.

Εγώ θα κάνω εγχείριση καταρράκτη στις 21/9/2016 και παρακάλεσα το πρώτο Δ.Σ. να γίνει αρχές Οκτωβρίου.

Και επειδή η έδρα του Συλλόγου μας είναι Κολοκοτρώνη 4, 2ος όροφος, παρακαλώ την πλειοψηφία του Συλλόγου από δω και πέρα να γίνονται οι Συνεδριάσεις του Δ.Σ. στα γραφεία του Συλλόγου μας και να καταργηθεί να συνεδριάζουμε στην Πλατεία Κλαθμώνος στο σημερινό κτίριο του ΤΣΜΕΔΕ, αφού σύμφωνα με το Καταστατικό πρέπει να συνεδριάζουμε στα γραφεία του Συλλόγου και όχι σε άλλους χώρους.

Σε περίπτωση που αποφασισθεί το αντίθετο, εγώ δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να παραβρεθώ σε συνεδρίαση του Δ.Σ. σε άλλο χώρο, διότι αλλιώς ερχόμαστε σε αντίθεση με το Καταστατικό και το Νόμο.

Με Σ/Χ

Αθανάσιος Φιλιππίδης

About Αθανάσιος Φιλιππίδης