ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 6η

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

3/8/2016

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είναι γνωστό εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι η δύναμη του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές είναι σε ποσοστό 6-7%. Με απλά μαθηματικά όσον αφορά την ΕΣΤΑΜΕΔΕ θα έπρεπε αναλόγως η δύναμη του ΚΚΕ να ήταν το μάξιμουμ 0,7 Χ 9 έδρες = 0,63, δηλαδή καμία έδρα και όχι μόνο αυτό, αλλά και επειδή η δύναμη του ΚΚΕ είναι στους αγρότες και στους εργάτες, σε αντίθεση με μας που έχουμε τελειώσει Πολυτεχνείο, η δύναμή του είναι πολύ μικρότερη και την υπολογίζω στο 3%.

Επομένως, αν στις εκλογές ο Συνδυασμός μας χτύπαγε πόρτα-πόρτα τα 3.300 μέλη που είναι εγγεγραμμένα και μάλιστα μείον 1000 μέλη που έχουν αποβιώσει, τότε η δύναμή μας θα ήταν και οι 9 έδρες του Συλλόγου.

Γι αυτό το λόγο θα πρέπει ο αγαπητός Κώστας Τζατζάνης να μην αισθάνεται ήσυχος διότι έχει βρει τα 2000 μέλη που δεν μπορούμε εύκολα να επικοινωνούμε εμείς για να τους ανακοινώσουμε ότι θα γίνουν εκλογές και να έρθουν να μας ψηφίσουν.

Επομένως, στη νέα εκλογική αναμέτρηση που θα γίνει το Μάιο του 2019, ο δικός μας Συνδυασμός θα ξεκινήσει 2 με 3 μήνες πιο μπροστά και θα χτυπήσει τις πόρτες των συνταξιούχων που είναι μέλη της περιοχής Αττικής και θα τους ζητήσουμε να έρθουν να μας ψηφίσουν, θα κάνουμε δηλαδή ό,τι κάνει και η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ της οποίας το μάξιμουμ των ψηφοφόρων της δεν υπερβαίνει τα 183 μέλη.

Με Σ/Χ

Αθανάσιος Φιλιππίδης