ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 4η

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

1/8/2016

 

 

Μέσα στα πλαίσια του άρθρου 2 του Καταστατικού, δηλαδή της αλληλεγγύης των μελών, προτείνω ότι θα πρέπει όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΤΑΜΕΔΕ από δω και πέρα να έχουνε στενή επικοινωνία η οποία να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ  μας.

Προς το σκοπό αυτό προτείνω κάθε μήνα τα 9 μέλη του Δ.Σ. με τις συζύγους τους να παραβρισκόμαστε σε ένα καλό ρεστοράν της Αθήνας για ένα καλό δείπνο.

Συνεπώς προτείνω τον Πρόεδρο, τον κ. Τσιβεριώτη, τον κ. Καραπιστόλη εκ της πλειοψηφίας και τον κ. Τζατζάνη εκ της μειοψηφίας να είναι εκείνοι που θα διερευνήσουν μέσω του Internet να βρουν τα κατάλληλα εστιατόρια από απόψεως τιμών και ποιότητας φαγητού για να μπορέσουμε να βρισκόμαστε όλοι μαζί και να πίνουμε και λίγη βότκα, να ερχόμαστε στο κέφι, ακόμα και να χορεύουμε με juke box ή με live μουσική ώστε να βελτιώνουμε και να συσφίγγουμε τις μεταξύ μας σχέσεις, ανεξαρτήτως θέσεων των παρατάξεών μας.

Ακόμα προτείνω τώρα τον Οκτώβριο που θα ξεκινήσουν και τα κέντρα διασκεδάσεως με τραγουδιστές όπως ο Πλούταρχος, η Βανδή κλπ να πηγαίνουμε σε αυτά τα κέντρα γιατί έχω την υποψία ότι οι σύντροφοί μας μάλλον θα θέλουν να ακούσουν ρεπερτόρια τέτοιων τραγουδιστών και η έρευνά μου έδειξε ότι στοιχίζει 15 ευρώ το άτομο και επομένως προτείνω και αυτή τη λύση.

Αν χρειαστεί να το περάσουμε και σαν θέμα στο ΔΣ για να υπάρχει υποχρέωση, θα το εισηγηθώ σ’ αυτό.

Με Σ/Χ

Αθανάσιος Φιλιππίδης