Δευτέρα, Σεπτέμβριος 24, 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

29/7/2016

 

Αγαπητοί συνάδελφοι της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ,

Δεν έχετε καταλάβει και κάνετε τον κουτό ότι στις εκλογές της 3/6/2016 του Συλλόγου που ήταν δύσκολες ο Συνδυασμός μας σας κατατρόπωσε και επομένως η πλειοψηφία του Συλλόγου θα κυβερνήσει από δω και πέρα το Σύλλογο για μια τριετία.

Όπως είναι γνωστό, όλα τα θέματα που είναι προς συζήτηση στο Δ.Σ. σύμφωνα και με τον Πρόεδρο θα τεθούν υπόψη και ήδη εγώ από τώρα τα έχω επεξεργασθεί και τα εισηγούμαι.

Εμείς είμαστε 5 έχουμε την πλειοψηφία και πιστεύω ότι θα εγκριθούν διότι όλα είναι αφενός σύμφωνα με τις προγραμματικές δηλώσεις του Συνδυασμού μας αφετέρου είμαστε υποχρεωμένοι το πρόγραμμα να γίνει αποδεκτό από το ΔΣ για να είμαστε εντάξει απέναντι των ψηφοφόρων.

Αυτά τα τρελά της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ότι «έχουμε κι εμείς προτάσεις» να τις κρατήσει για τον εαυτό της διότι ο Πρόεδρος θα θέτει όλα αυτά τα θέματα που προτείνω υπόψη του ΔΣ και πιστεύω ότι θα γίνουν αποδεκτά διότι είναι σύμφωνα με το άρθρο 2 του Καταστατικού που ο σκοπός της ΕΣΤΑΜΕΔΕ είναι η βελτίωση των συνθηκών πράγμα το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει με καμία δύναμη.

Αν η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ θέλει να δείξει έργο στον Περισσό είναι δικαίωμά της και δεν αφορά την ΕΣΤΑΜΕΔΕ.

Με Σ/Χ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

 

 

About Αθανάσιος Φιλιππίδης