Δευτέρα, Σεπτέμβριος 24, 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ

Η ΕΣΤΑΜΕΔΕ:
« ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜ. ΕΡΓΩΝ»
με έδρα την Αθήνα Κολοκοτρώνη 4 Τηλ. 210 32 25 997,
ιδρύθηκε το 1947 και λειτουργεί πανελλαδικά έκτοτε με σκοπό την ενημέρωση, την στήριξη και προώθηση των συμφερόντων μας και την επίλυση των προβλημάτων, που απασχολούν όλες τις κατηγορίες των συνταξιούχων του ΤΣΜΕΔΕ, ( Ομότιμα Μέλη του ΤΕΕ ,Εργολάβους Δ.Ε., υπάλληλους ΤΕΕ, ΤΣΜΕΔΕ και τα έμμεσα ασφαλισμένα μέλη αυτών).
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, όλοι οι συνταξιούχοι του ΤΣΜΕΔΕ στην χώρα είναι πάνω από 35.000, ενώ στο μητρώο της ΕΣΤΑΜΕΔΕ περιλαμβάνονται μόνο 2.500 ονόματα, που έχουν εγγραφεί τα τελευταία χρόνια και από τα οποία κάθε τρία χρόνια το πολύ 500 άτομα παρουσιάζονται στις εκλογές και ενισχύουν οικονομικά την Ένωση πληρώνοντας την ετήσια συνδρομή του εγγεγραμμένου μέλους προκειμένου να ψηφίσουν.
Όπως αντιλαμβάνεσθε η Ένωση δεν είναι δυνατόν να υλοποίηση τους στόχους της γιατί χρειάζεται Οργάνωση και Μέσα τα οποία δεν διαθέτει λόγω οικονομικής δυσπραγίας.
Για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, σας καλεί όλους τους ήδη συνταξιούχους και όλους όσοι συνταξιοδοτήστε τώρα, να έλθετε να συσπειρωθείτε μαζί μας και με την εγγραφή και συμπαράσταση σας να βοηθήσετε το έργο μας και να συμμετέχετε στις Ομαδικές Αγωγές για την επιστροφή των αυθαίρετων κρατήσεων στις Συντάξεις μας από το 2010 μέχρι σήμερα.
Είναι αυτονόητο, ότι όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο μεγαλύτερο είναι το κύρος και η δύναμή μας έναντι όλων των φορέων, με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή για την επίλυση των προβλημάτων μας και τόσο μεγαλύτερη βαρύτητα θα έχουν τα διαβήματά μας για την αποδοχή των αιτημάτων μας, αλλά και τόσο πιο δυνατά θα ακούγεται η φωνή μας.
Ιδιαίτερα σήμερα, που το μέλλον του ΤΣΜΕΔΕ, οι παροχές Υγείας και το Ασφαλιστικό μας βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, μας δίνεται η ευκαιρία με την Πολιτική Αλλαγή, να διεκδικήσουμε την Οικονομική και Διοικητική ανεξαρτησία του ΤΣΜΕΔΕ, την αποκατάσταση των αδικιών που έχουμε υποστεί όλα αυτά τα χρόνια και που μέχρι τώρα σε όλες μας τις προσπάθειες βρίσκαμε άρνηση από την Πολιτική Βούληση που επικρατούσε και περαιτέρω να παρέμβουμε για την διασφάλιση της Περιουσίας του ΤΣΜΕΔΕ και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και λειτουργίας του ΤΣΜΕΔΕ.

Πρέπει να σημειωθεί εδώ, ότι μετά από αγώνες παλαιότερων Διοικήσεων της ΕΣΤΑΜΕΔΕ, θεσμοθετήθηκε με τον Νόμο 915/79, η εκπροσώπηση της Ένωσής μας στο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΣΜΕΔΕ με την συμμετοχή ενός μέλους του Δ.Σ. της ΕΣΤΑΜΕΔΕ.
Όσοι είναι ήδη συνταξιούχοι μπορούν είτε να περάσουν από το γραφείο μας – Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00 μέχρι 13:30,- Κολοκοτρώνη 4 (στο ΤΣΜΕΔΕ στο 2ο όροφο), να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής, που είναι δωρεάν, καθώς και την εξουσιοδότηση για τον τρόπο είσπραξης της εισφοράς, που ανέρχεται στο σχεδόν συμβολικό ποσό του 1 (ενός) ευρώ το μήνα από τη σύνταξη, είτε να βρουν στο διαδίκτυο στο Ιστολογιο (site) της ΕΣΤΑΜΕΔΕ (estamede.gr) την αίτηση Εγγραφής Μέλους και την Εξουσιοδότηση του 1 (ενός) ευρώ το μήνα, να τις συμπληρώσουν και να τις αποστείλουν ταχυδρομικά στη διεύθυνση: ΕΣΤΑΜΕΔΕ Κολοκοτρώνη 4 Αθήνα, 105 61.
Όσοι είναι ήδη μέλη της Ένωσης μπορούν με ένα από τους παραπάνω δύο τρόπους να συμπληρώσουν την εξουσιοδότηση για την πληρωμή της ετήσιας συνδρομής.
Αυτονόητο είναι ότι η εξουσιοδότηση αυτή ανακαλείται άμεσα εφόσον παύει κανείς να είναι μέλος της Ένωσης.
Όσοι βγαίνουν τώρα στη σύνταξη, το ΤΣΜΕΔΕ θα τους ενημερώνει, για την δυνατότητα εγγραφής στο Σύλλογο παρέχοντας τα απαιτούμενα έντυπα.

Συνάδελφε – σα,

Ελπίζουμε να αποδεχθείς την πρόσκλησή μας και να δυναμώσεις τον Φορέα που σε εκπροσωπεί. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στην επιτέλεση του δύσκολου έργου της ΕΣΤΑΜΕΔΕ
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ι. ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ                                  ΓΡ. ΤΣΙΒΕΡΙΩΤΗΣ

About Γιάννης Κατσούλης

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : Προέδρος ΕΣΤΑΜΕΔΕ, 2013 - 2016 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΤΑΜΕΔΕ, 2017 (6972820575) ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ (estamede.gr), 2013 - ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Ε.Μ.Π.) ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙΣ (Μ.Ι.Τ.) MASTER OF SCIENCE IN CIVIL ENGINEERING (NORTHEASTERN) MASTER OF SCIENCE IN ENGINEERING MANAGEMENT (NORTHEASTERN)