Δευτέρα, Σεπτέμβριος 24, 2018

ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

τηλ. 6976400698

 

9/7/2016

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Οι αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων είναι υποχρεωτικές στην εφαρμογή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι όλες οι Γενικές Συνελεύσεις έχουν αποφασίσει ότι το δικαίωμα της αγωγής του Συνταξιούχου του Συλλόγου πρέπει να γίνεται από τη Διοίκηση του Συλλόγου και να φροντίζει η Διοίκηση να συμπαρίσταται σ’ αυτούς που επιθυμούν να ασκήσουν την αγωγή των για τα αναδρομικά των Συντάξεών τους. Οι δε Διοικήσεις του Συλλόγου σύμφωνα με όλες τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων έχουν απαλλαγεί κάθε ευθύνης για οποιοδήποτε θέμα της Διοικήσεως του Συλλόγου.

Με καμμία δύναμη ούτε και με ατομική βόμβα, σύμφωνα και με το Νομικό μας Σύμβουλο, είναι δυνατόν να ακυρωθούν οι αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων πάνω στο θέμα αυτό.

Κύριοι συνάδελφοι,

Για το δικαίωμά σας της αγωγής πρέπει να γίνουν τα κάτωθι:

Να πάτε στο υπόγειο του ΤΣΜΕΔΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος στην κυρία Σοφία από τις 10:00-13:00 καθημερινά εκτός Πέμπτης και να ζητήσετε να σας χορηγήσει τις περικοπές των συντάξεών σας από την 1.1.2011 μέχρι σήμερα περίπου 16 σελίδες.

Εν συνεχεία να ανεβείτε στον 2ο όροφο στον διευθυντή συντάξεων κο Κωνσταντίνο Καραγιαννάκη για να σας βάλει υπογραφές και σφραγίδες στις περικοπές των 16 σελίδων. Μετά ταύτα, να έλθετε στα γραφεία του συλλόγου μας οδός Κολοκοτρώνη 4, 2ος όροφος, καθημερινά, 11:30 – 14:30 και να συμπληρώσετε ορισμένες απαραίτητες αιτήσεις και έγγραφα που θα σας χορηγήσουμε για να φτιάξουμε μαζί το φάκελό σας βάσει υποδείγματος που θα σας χορηγήσουμε. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας φωτοαντίγραφο της απόφασης συνταξιοδοτήσεώς σας. Το ποσόν της αμοιβής για να γίνει η αγωγή σας είναι ασήμαντο (50 ευρώ).

Επειδή πολλοί από εσάς θα αναρωτηθείτε «Αγαπητέ κ. Φιλιππίδη που θα βρεθούν τα χρήματα για τα αναδρομικά μας; Σας απαντάμε ότι ο νομοθέτης όταν εξέδωσε τους μνημονιακούς νόμους των περικοπών των συντάξεών μας ρητά προέβλεψε σε σχετικό άρθρο του νόμου ότι οι περικοπές των συντάξεων παραμένουν στο φορέα και επομένως βρίσκονται στο ΤΣΜΕΔΕ σε ειδικό κωδικό λογαριασμό προϋπολογισμού εσόδων και επομένως μόλις θα βγει απόφαση από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας θα υποχρεωθεί το ταμείο να σας καταβάλει την απαίτησή σας άμεσα.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να ασκήσετε το δικαίωμά σας αυτό και όταν βγει η σχετική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, πιστεύουμε ότι θα δικαιωθείτε.

Δυστυχώς, η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ επειδή έχει καταλάβει ότι τα 800 μέλη του Συλλόγου μας που έχουν ήδη κάνει αγωγές αποτελούν ισχυρή δύναμη της δεξαμενής των ψηφοφόρων μας έχουν τρελαθεί και προσκαλούν τα μέλη μας να μην ασκήσουν το δικαίωμά τους διότι σε επικείμενες νέες εκλογές εμείς θα είμαστε και πάλι νικητές.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

τηλ. 6976400698

 

About Αθανάσιος Φιλιππίδης