Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΤΑΜΕΔΕ, 25 Νοεμβρίου 2016

 

Όλοι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΤΑΜΕΔΕ, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 10.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου του ΤΣΜΕΔΕ, Πλατεία Κλαυθμώνος

Συνάδελφοι

Η απεργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς εμπόδισε την προσέλευση δεκάδων συναδέλφων που μας είχαν  ειδοποιήσει ότι θα έρχονταν στην έκτακτη Γενική μας Συνέλευση της Παρασκευής 18/11 που πέρασε. Έτσι, παρόλο που η αίθουσα σχεδόν γέμισε, δεν  επιτεύχθηκε για λίγους σχετικά η απαρτία. Την Παρασκευή 25/11 που μας έρχεται η Γενική μας Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το καταστατικό ανεξάρτητα από απαρτία. Ο στόχος μας όμως για την επιβίωση είναι πάντα ζωτικός, γιατί αυτό απαιτεί σήμερα η καταστροφή που σχεδόν έφτασε.

Χρέος έχουμε να γεμίσουμε ασφυκτικά αυτή την αίθουσα και τους γύρω εξώστες και να διατρανώσουμε με τις αποφάσεις μας ότι δεν θα επιτρέψουμε τον αφανισμό του Ταμείου μας, των πόρων και της περιουσίας του που χτίστηκαν από τόσες γενεές εδώ και 80 χρόνια. Μόνο τα σοβαρά προβλήματα υγείας πρέπει τελικά να γίνουν εμπόδιο για κάποιον από μας (παρόλο που προσήλθε και συνάδελφος με πατερίτσες !) να συμμετάσχει σ΄ αυτή τη συνέλευση καταγραφής των δεδομένων, σχεδιασμού των επόμενων βημάτων μας και συστράτευσης στην τελική μάχη για την προάσπιση όχι μόνο των δικών μας δικαιωμάτων αλλά κι αυτών των παιδιών μας και των παιδιών τους.

 

Ο πρόεδρος ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΚΑΣ       Ο γ. γραμματέας ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΤΖΑΝΗΣ